Lundgren VIP Frederiksberg
Restaurant

Lundgren VIP Frederiksberg

Nordre Fasanvej 52 | 2000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Vinbar med tapas og asiatiske menuer på Frederiksberg

Pris
Åbningstider
Søndag – Mandag kl. 16.00 – 22.00
Tirsdag – Torsdag kl. 11.00 – 22.00
Fredag – Lørdag kl. 11.00 – 00.00
Køkkenet lukker en time før lukketid.
Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Med et udvalg der tæller 300 forskellige vine, finder du både forfriskende, perlende mousserende vine til de hede københavnske sommerdage eller har du mere lyst til en let og læskende hvidvin eller en kraftig og krydret rød, så har Lundgren VIP helt sikkert en vin, der falder i din smag.

Og faktisk skal du ikke være bange for at shoppe lidt rundt i vinkortet. Vinbaren på Frederiksberg kører nemlig med et simpelt koncept, som kan sende dig på et eventyrligt vin-odysse. Hver flaske er forsynet med en pris – tydeligt skrevet på flasken. Herefter betaler du kun for den mængde vin, du får skænket. Enkelte undtagelser gælder dog større, uåbnede vine.

Men konceptet tillader dig at invitere vennerne eller familien på vertikalsmagninger af de respektive vinhuses årgange, uden at denne fornøjelse slår bunden ud af sparegrisen. Eller ønsker du for eksempel at måle forskellige barolo-producenter op mod hinanden og afkode de slidsomme vinbønders stil, terroir eller markernes højdedrag, så lader Lundgren dig føle som en sand VIP.

De fleste vinhuse hører til i det sydlige Europa, men der findes også enkelte oversøiske vinproducenter i Lundgrens portefølje. Vinhusene er besøgt og særlig udplukket af stedets kompetente medarbejdere, som har mange års erfaring i branchen.

Lundgren VIP har også sørget for lækre tapas-tallerkener, som man kan nyde sammen med sine (adskillige glas) vine. Og der er masser af skønne smage at smage sin vin op i mod – blandt andet sortfodsskinke fra Spanien, salami, paté, ost og et dejligt virvar af oliven, artiskokker, soltørrede tomater, cornichoner m.m.

Herudover, er der dejlige sandwiches og menuer. Menuerne er asiatisk inspirerede og serveres som 4 og 6 retters. Al mad og vin kan nydes i huset eller som take away.

Lundgren er således et godt sted at starte sin næste vinrejse – støttet af kompetente guider, som også sagtens kan hjælpe dig, hvis du vil afholde selskaber i vinens tegn eller blot forkæle dine nærmeste.

Andre spisesteder

Bestil bord på Lundgren VIP Frederiksberg

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Lundgren VIP Frederiksberg