Restaurant Le
Restaurant

Restaurant Le

Låsbygade 11 | 6000koldi
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Kæmpe Asiatisk buffet i Kolding

Pris
Frokost

35 - 99

Menu

177 - 195

Åbningstider
Alle dage kl. 17.00 - 22.00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.0

3.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.3 3.3
Spiseliv logo
3.2

Spiseliv Rating 3.2

Restaurant Le i den hyggelige Låsbygade er indrettet efter traditionel asiatisk stil og giver en skøn hyggelig stemning. Selv om restauranten er stor og med god plads, så er den samtidig delt fint op i mindre rum, så man har ro og nærvær til at nyde middagen i det selskab man er i.

Restauranten er kendt for sin store buffet og for Take-Away, samt det indbydende a la carte kort, som byder på østens specialiteter. Her er tale om en nyasiatiske restaurant, som byder på et bredt udvalg af østerlandsk traditionsrige retter og i den kæmpe store buffet forenes de velkendte asiatiske køkkener fra Asien; vietnamesisk, kinesisk, thailandsk og japansk sushi.

Fra menukortet kan man også sammensætte sin helt egen ret, hvor kokken står klar til at tilberede den i mongolian barbecue. Eller prøve restaurantens Hot Pot, en ret som man selv skaber ved at vælge forskellige friske råvarer af grønsager, skaldyr og kød. Man koger selv sin ret i en gryde på bordet og alle borde i restauranten er designet med induktionsplader.

Restaurant Le bruger kun de bedste råvarer, de friskeste grønsager og gør en dyd ud af friskheden i buffeten.

Selskaber: Her er fin mulighed for at holde selskaber som konfirmation, fødselsdage, jubilæum og firmafester, samt at bestille selskabsmad ud af huset.

Andre spisesteder