Restaurant Kongens Have

Det franske og nordiske køkken mødes til en fælles spiseoplevelse på Odense Teater
Åbningstider:  Mandag til lørdag fra 17.30 - 23.00
Priser:
Menuer fra 225,- til 650,-

Restaurant Kongens Have er åbnet i den gamle teaterbygning på Jernbanegade i midten af Odense. Tidligere fandt man teaterets billet kontor i disse lokaler, som nu indeholder den smukke lyse restaurant på 2 etager. Restauranten er meget populær og har derfor udvidet med stueetagen. Man kan dufte det nye træ og se hvordan lokalerne smukt er blevet renoveret, men ellers opdager man ikke at der her er tale om et nyt koncept, da der er tænkt over hver en lille detalje.

Køkkenet som er inspireret af det fransk/nordiske servere udover a la carte, lækre menuer og man kan vælge op til 7 retter med en dertilhørende vinmenu. Det åbne køkken i midten af restauranten byder gæsterne indenfor til et kig ind i mange restauranters allerhelligste. Men her er intet hemmeligt, alle retter er lavet fra bunden og skabt af lokale råvarer og franske importerede delikatesser.

Her kan man nyde den afslappede stemning og et udsøgt måltid, inden man lader sig forføre ind i teaterets verden. Ønsker man efter teaterbesøget at afslutte aftenen med en kop kaffe er dette muligt i cafeen som befinder sig i stueetagen.

Selskaber

På anden sal med den smukkeste udsigt over Kongens Have finder man store og lyse konference lokaler, her er det muligt at inviterer til både bryllup, barnedåb, fødselsdag, reception eller måske en firmafest - kun fantasien sætter grænserne.

 

Restaurant Kongens Have

Jernbanegade 21
5000 Odense C

Profil: Det franske og nordiske køkken mødes til en fælles spiseoplevelse på Odense Teater

Åbningstider:
Mandag til lørdag fra 17.30 - 23.00

Priser:
Menuer fra 225,- til 650,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17223) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17223)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Restaurant Nordatlanten
Nordatlantisk promenade 1

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Restaurant Kongens Have

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: