Joci Sushi Silkeborg
Restaurant

Joci Sushi Silkeborg

Nygade 20-22 | 8600
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Sushi ala carte og running sushi i Silkeborg midtby

Pris
Menu

88 - 899

Åbningstider
Alle dage fra kl. 12.00-21.00
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Joci Sushi ligger i centrum af Silkeborg. Restauranten er indrettet med rolige lilla og bordeaux nuance. Restauranten er stor og har plads til 70 personer, men man kan sidde i ro og fred ved de små borde, uden at man tænker over restaurantens størrelse.

Her er et stort udvalg af både ruller, nigiri, sashimi, samt nudelretter med mere. Man kan vælge mellem mange sammensatte menuer og der er noget for enhver smag. Prøv også de friske og sprøde agurke maki med fyld rullet i frisk agurk i stedet for ris og tang som er toppet med kaviar eller frisk fisk. Sushien er af virkelig høj kvalitet og laves naturligvis frisk på bestilling.

Til frokost er der rigtig gode tilbud at finde i de forskellige lunch box menuer og hver aften fra kl. 16.30 startes Jocis store running sushi med sushi og varme retter på samlebånd. Brug også Joci som take away sted eller få sushi leveret til dit selskab.

Hos Joci Sushi i Silkeborg kan man holde sin fødselsdag i restauranten og Joci giver fødselaren et gavekort til restauranten på 100 kr.

Andre spisesteder

Bestil bord på Joci Sushi Silkeborg

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Joci Sushi Silkeborg