Daizys cafe

Daizys cafe

Sankt Annæ Plads 16 | 1250
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Profil

Hyggelig cafe med god mad på Sankt Annæ Plads

Pris
Åbningstider
Mandag - lørdag: 8:00 - 22:00
Søndag: 8:00 - 17:00

Midt på Sankt Annæ Plads ligger Cafe Daizy´s med en dejlig terrasse og masser af hjertevarme indenfor. Hver dag byder Daizy´s på skøn morgenmad, såsom hjemmelavede pandekager, egg Benedict og omelette samt friskbrygget kaffe allerede fra kl. 8:00. Er man mere til Brunch, så sammensætter man sin egen tallerken med de anretninger man har lyst til fra brunchkortet.

Frokosten starter kl. 13:00 og byder bl.a. på open sandwich med rugbrød og masser af friske lækkerier på toppen, gode burgere, Beef Benedict, Ribeye steak og grillet laks med Teriyaki. 

Om aftenen efter kl. 17:00 står køkkenet klar med smagsfulde retter med okse, gris, lam og fisk - til alle kødretter vælger man selv sauce og garniture. Herudover er der mindre retter såsom Carpaccio, Fishcakes med Mangosalsa, som bruges som forret eller til den lille sult. 

Nachos er gennemgående på kortet hele dagen og burgerne fåes både til frokost og aften. Er der ønsker om at starte frokosten tidligere, så er det blot at spørge cafeen. Er det muligt at indfri, så er Daizy´s meget fleksibelt.

Daizy´s står for god kvalitet, friskhed og alle deres saucer og salsaer er hjemmelavede.

 

Bestil bord på Daizys cafe

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Daizys cafe