Daizys cafe

Hyggelig cafe med god mad på Sankt Annæ Plads
Åbningstider:  Mandag - lørdag: 8:00 - 22:00
Søndag: 8:00 - 17:00

Midt på Sankt Annæ Plads ligger Cafe Daizy´s med en dejlig terrasse og masser af hjertevarme indenfor. Hver dag byder Daizy´s på skøn morgenmad, såsom hjemmelavede pandekager, egg Benedict og omelette samt friskbrygget kaffe allerede fra kl. 8:00. Er man mere til Brunch, så sammensætter man sin egen tallerken med de anretninger man har lyst til fra brunchkortet.

Frokosten starter kl. 13:00 og byder bl.a. på open sandwich med rugbrød og masser af friske lækkerier på toppen, gode burgere, Beef Benedict, Ribeye steak og grillet laks med Teriyaki. 

Om aftenen efter kl. 17:00 står køkkenet klar med smagsfulde retter med okse, gris, lam og fisk - til alle kødretter vælger man selv sauce og garniture. Herudover er der mindre retter såsom Carpaccio, Fishcakes med Mangosalsa, som bruges som forret eller til den lille sult. 

Nachos er gennemgående på kortet hele dagen og burgerne fåes både til frokost og aften. Er der ønsker om at starte frokosten tidligere, så er det blot at spørge cafeen. Er det muligt at indfri, så er Daizy´s meget fleksibelt.

Daizy´s står for god kvalitet, friskhed og alle deres saucer og salsaer er hjemmelavede.

 

Daizys cafe

Sankt Annæ Plads 16
1250 København K

Profil: Hyggelig cafe med god mad på Sankt Annæ Plads

Åbningstider:
Mandag - lørdag: 8:00 - 22:00
Søndag: 8:00 - 17:00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17363) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17363)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Daizys cafe

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: