51 Street Food
Restaurant

51 Street Food

Kapelvej 51 | 2200
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Super-lækkert street food /take away på Nørrebro

Pris
Hovedret

20 - 65

Åbningstider
Man-Fre: 16-20:30
Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 5.0

5.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.9 4.9
Spiseliv logo
4.9

Spiseliv Rating 4.9

Sjass Siggård står bag kødgryderne i 51 Street Food på Kapelvej 51. Sjass er en rigtig kok - sådan en der ved, hvordan man laver et godt og nærende måltid til sultne sjæle. Og gæsterne kommer i en lind strøm denne aften. Først ungkarlene, så de nygifte og nu en enlig mor. De står endda i kø på en helt almindelig mandag aften. Det er også til at forstå, for der er noget ualmindeligt godt i vente: Dagens ret der består af braiseret svinebryst a la Japan m. kartoffel/wasabimos og Crudité af Fennikel & agurk . Ellers er der en lækker wokret med muslinger og begge disse kan fås til blot 65 kr. Til dessert er der i dag hjemmelavet chokolade-mousse.

Hver dag findes der en ny dagens ret, der altid er fremstillet af friske råvarer og varierer hver uge alt efter sæsonens tilgængelige råvarer. Det kunne være er kylling stegt m. rød pesto, serveret m. ris & rødbede/spinat/tomat salsa eller flæskesteg med sovs, kartofler og surt. Chili con carne m. nachos, yoghurt & jalepeños eller braiseret kalv m. peberrods sauce, nye kartofler samt ovnbagte gulerødder i olie & persille. Alle disse herligheder for blot 65 kr. Og hvem gider så stå i kø i Netto på en regnfyldt aften, når man kan få et så veltiberedt måltid her, hvor portionerne også altid er store. Desuden er der friske desserter hver dag til 20 kr.

Sjass Siggård har i weekenden en del selskaber, så han er også en helt oplagt mulighed, hvis man vil sammensætte en menu til et bryllup, en barnedåb, firmaarrangement eller andet. Ring til ham og aftal videre.

 

Andre spisesteder