51 Street Food

Super-lækkert street food /take away på Nørrebro
Åbningstider:  Man-Fre: 16-20:30
Priser: Hovedretter fra 20,- til 65,-

Sjass Siggård står bag kødgryderne i 51 Street Food på Kapelvej 51. Sjass er en rigtig kok - sådan en der ved, hvordan man laver et godt og nærende måltid til sultne sjæle. Og gæsterne kommer i en lind strøm denne aften. Først ungkarlene, så de nygifte og nu en enlig mor. De står endda i kø på en helt almindelig mandag aften. Det er også til at forstå, for der er noget ualmindeligt godt i vente: Dagens ret der består af braiseret svinebryst a la Japan m. kartoffel/wasabimos og Crudité af Fennikel & agurk . Ellers er der en lækker wokret med muslinger og begge disse kan fås til blot 65 kr. Til dessert er der i dag hjemmelavet chokolade-mousse.

Hver dag findes der en ny dagens ret, der altid er fremstillet af friske råvarer og varierer hver uge alt efter sæsonens tilgængelige råvarer. Det kunne være er kylling stegt m. rød pesto, serveret m. ris & rødbede/spinat/tomat salsa eller flæskesteg med sovs, kartofler og surt. Chili con carne m. nachos, yoghurt & jalepeños eller braiseret kalv m. peberrods sauce, nye kartofler samt ovnbagte gulerødder i olie & persille. Alle disse herligheder for blot 65 kr. Og hvem gider så stå i kø i Netto på en regnfyldt aften, når man kan få et så veltiberedt måltid her, hvor portionerne også altid er store. Desuden er der friske desserter hver dag til 20 kr.

Sjass Siggård har i weekenden en del selskaber, så han er også en helt oplagt mulighed, hvis man vil sammensætte en menu til et bryllup, en barnedåb, firmaarrangement eller andet. Ring til ham og aftal videre.

 

51 Street Food

Kapelvej 51
2200 København N

Profil: Super-lækkert street food /take away på Nørrebro

Åbningstider:
Man-Fre: 16-20:30

Priser:
Hovedretter fra 20,- til 65,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15810) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15810)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til 51 Street Food

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: