Østerbro Madhus

Østerbro Madhus

Århusgade 103 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

God mad og socialt samvær på Østerbro

Pris
Frokost

75 - 115

Hovedret

60 - 195

Åbningstider

Alle dage: kl. 17:00 - 22:00

Frokost

Lørdag og søndag: kl. 12:00 - 15:30

Lækker mad til fornuftige priser er grundessensen af Østerbro Madhus’ manifest. 2100-Madhuset holder til i Østerbrohuset på Århusgade. Her er både åben hal, selskabslokaler og som nævnt Østerbro Madhus, der både serverer frokost og middag til de lokale beboere.

Østerbro Madhus åbnede i maj 2018. Konceptet her er, at man sidder side om side med de andre gæster og stemningen er derfor meget uformel og afslappet. Med andre ord er restauranten et samlingssted for de lokale og andre gæster, der har lyst til at fællesspisningens sociale elementer, men dog gerne vil have et udvalg af skønne, sæsonbestemte retter at vælge imellem.

Til forret er der eksempelvis rimmet laks og carpaccio af okseinderlår, mens hovedretterne inkluderer bistro-klassikere som – Madhusets signaturret – grillet kylling, marineret gris eller svamperisotto. Der er også dessert, og selvfølgelig er der børneretter til poderne.

Om sommeren bliver parasollerne slået op, så man kan sidde udenfor blandt kulørte lamper og god stemning. Østerbro Madhus er et sted at samles, møder nyde mennesker og ellers bare at spise et lækkert måltid til fornuftige priser.

Bestil bord på Østerbro Madhus

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Østerbro Madhus