Østerbro Madhus

Østerbro Madhus

Århusgade 103 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Socialt, afslappet og uformelt spisehus

2.

Mødested og fester i arkitektonisk oase

3.

Hyggelig gårdhave og udeservering

Profil

God mad og socialt samvær på Østerbro

Pris
Frokost

75 - 115

Hovedret

60 - 195

Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 9:00 - 22:00

Lørdag - søndag: kl. 9:00 - 20:00

Lækker mad til fornuftige priser er grundessensen af Østerbro Madhus’ manifest. 2100-Madhuset holder til i Østerbrohuset på Århusgade. Her er både åben hal, selskabslokaler og som nævnt Østerbro Madhus, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad.

Østerbro Madhus åbnede i maj 2018. Konceptet her er, at man sidder side om side med de andre gæster og stemningen er derfor meget uformel og afslappet. Med andre ord er restauranten et samlingssted for de lokale og andre gæster, der har lyst til at fællesspisningens sociale elementer, men dog gerne vil have et udvalg af skønne, sæsonbestemte retter at vælge imellem.

Mad fra cafekortet kan nydes hele åbningstiden og fra kl. 17:00 er køkkenet også klar med aftenkortet, som bl.a. byder på rimmet laks og carpaccio af okseinderlår til forret, mens hovedretterne inkluderer bistro-klassikere som Madhusets signaturret – grillet kylling, marineret gris eller svamperisotto. Lille lækkert dessertkort og selvfølgelig er der børneretter til poderne.

Om sommeren bliver parasollerne slået op, så man kan sidde udenfor blandt kulørte lamper og god stemning. Østerbro Madhus er et sted at samles, møder nyde mennesker og ellers bare at spise et lækkert måltid til fornuftige priser.

Selskaber, seminarer, Events og Møder (med al udstyr) - I huset er der plads op til 500 gæster og der er både pakkeløsninger og plads til at være kreativ - Østerbro Madhus er totalleverandør, også ud af huset op til 1000 personer. Se mere på hjemmesiden herom.

Bestil bord på Østerbro Madhus

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Østerbro Madhus