array(1) { ["region_id"]=> string(1) "1" }

Tivolihallen

Frokoststed med smørrebrød og klipfisk som speciale.
Åbningstider:  11.30- 16.30
Søn- og helligdage lukket
Priser: Hovedretter fra 50,- til 80,-

Tivolihallen ligger lige over for Tivoli på Vester Voldgade ganske tæt på Rådhuspladsen. Restauranten er en af Københavns ældste frokostspisesteder og hed frem til 1912 Fredensborg. Stedet står nu nævnt i bogen: "1001 Restaurants You Must Experience Before You Die", hvor kun 4 danske restauranter er nævnt.

Indendørs er der hyggeligt indrettet i gammeldags stil, og om sommeren serveres der udenfor i den smukke baggård.

Her serveres fortsat klassisk dansk smørrebrød efter originale opskrifter som vor mor lavede det, og Tivolihallens specialitet er klipfisk, som her laves bedre end nogen andre steder i byen.

Også aftenåbent Som noget nyt er Tivolihallen også begyndt at have åbent om aftenen med kokken Anders Busk, svigersøn til Helle Vogt, der i mange år har drevet frokostrestauranten, som køkkenchef. Forlægget er ligesom om dagen klassisk dansk, men med et twist, og danske retter som rejecocktail, tartelletter og bøf med løg kommer under kærlig behandling, når de laves fra bunden af sæsonens gode råvarer. Tivolihallens specialitet, klipfisk med klassisk tilbehør, serveres også om aftenen.

Drikkevarekortet byder på et stort udvalg af øl og sodavand fra Fur Bryghus, og der er desuden et beskedent udvalg af vine og en vinemenu til den 3-retters menu, som fås hver aften.

Priserne er rimelige, og stedets centrale placering og menukortets autenticitet gør den til at oplagt sted at introducere udenlandske gæster til det klassiske danske køkken.

Tivolihallen

Vester Voldgade 91
1552 København V

Profil: Frokoststed med smørrebrød og klipfisk som speciale.

Åbningstider:
11.30- 16.30
Søn- og helligdage lukket

Priser:
Hovedretter fra 50,- til 80,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=241) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=241)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Tivolihallen

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: