Kartoffelmadder på mange måder

På Restaurant Kronborg fejrer de, at de nye danske kartofler er kommet med en stribe smørrebrød med den populære sommerbebuder:

Kartoffelmad med røget laks og ramsløgscreme - kr. 89,-
Kartoffelmad med mormorsalat og friterede ansjoser - kr. 79,-
Den klassiske 'snapsemad' - kartoffelmad med marineret sild, rødløg og purløgscreme - 79,-
 
Til kartoffelmadderne anbefales et glas skummende Jacobsen Saaz Blonde eller en New York Lager fra Nørrebro Bryghus.
Og selvfølgelig en 'fornuftig' Kronborg Akvavit.
 
Kartoffelmadderne er på kortet så længe de nye danske kartofler er i sæson.

Restaurant Kronborg
Brolæggerstræde 12
1211 København K

 Foto: Henrik Ploug

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.