På Spiseliv kan du søge blandt flere tusind restauranter, cafeer og klubber i Danmark. For at få den bedst mulige oplevelse af sitet, kan du vælge at få vist steder i det område, hvor du er lige nu. Ønsker du det, skal du blot klikke på “opdater”.
Sletten Kro ved Humlebæk var op gennem 90'erne kendt for at servere glimrende smørrebrød, men har siden da lidt en krank skæbne med skiftende koncepter af mere eller primært mindre lødig karakter. Men nu er der godt nyt!
Rune Jochumsen og Christian Møller fra Frederiksbergrestauranten Formel B åbnede ny restaurant på stedet sidst i november 2008. De to har altid været til det meget franske køkken, som de præsenterer i sin ypperste variant på restauranten på Vesterbrogade. I de fine gamle lokaler på Sletten Havn bliver der for fremtiden serveret mad i den helt rustikke, genkendelige ende af det kulariske franske spektrum.
Er man til franske bistroklassikere som moules mariniere, bøf bearnaise, foie gras, frølår og bouillabaisse, er den nye Restaurant Sletten slet ikke noget skidt sted at befinde sig.