Reinwald's Restaurant

Eksklusiv restaurant med flot vinkort i indre by
Åbningstider:  Mandag - lørdag 14.00 - 24.00
Priser:
Menuer fra 325,- til 750,-

Stemningen på Reinwald's er både elegant og afslappet. Og da der er god plads mellem bordene - og diskret musik i baggrunden - føler man sig hverken udstillet eller generet af naboselskabet. Hos Reinwald's er der sørget for, at intet distraherer madoplevelsen.

Køkkenet er en skønsom blanding af dansk og fransk. Der tages udgangspunkt i vore nationale råvarer, tilberedningen er nænsom og serveringen både elegant og æstetisk. Og så leges der også med spøjse, moderne indslag - en tilberedning som kartoffel-flan ser man for eksempel ikke hver dag.

Det kan varmt anbefales at bestille enten månedens menu eller den lidt dyrere gourmet-menu. Her får køkkenet virkelig lov til at vise, hvad det kan præstere - og det er både elegant og velsmagende.

Den medfølgende vinmenu er ikke blot afstemt efter de enkelte retter. Den er faktisk noget af et fund til prisen. Vil man hellere selv vælge, har Reinwald's naturligvis et glimrende vinkort - og priserne er da også derefter.

Gastronomi på dette niveau er naturligvis ikke billigt. Men tager man kvaliteten i betragtning, er det faktisk utroligt, at det ikke er dyrere. Har man lyst til at forkæle sine smagsløg med dansk-fransk køkken på et gedigent niveau, er Reinwald's derfor et rigtig godt bud.

Reinwald's Restaurant

Farvergade 15
1463 København K

Profil: Eksklusiv restaurant med flot vinkort i indre by

Åbningstider:
Mandag - lørdag 14.00 - 24.00

Priser:
Menuer fra 325,- til 750,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=8) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=8)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Reinwald's

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Reinwald's Restaurant.

Skriv til Reinwald's

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: