Reef N'Beef

Australsk restaurant med eksotiske specialiteter og store bøffer
Åbningstider:  16.00-24.00
Køkkenet lukker 23.00
Priser: Hovedretter fra 148,- til 310,-
Menuer fra 395,-

Da Reef'n'Beef åbnede i 1991 var den Europas første australske spisested, og selvom restauranten siden er flyttet fra den originale placering på Landemærket er Reef'n'Beef fortsat den ypperste repræsentant for det finere, australske køkken herhjemme.

Såvel spisekort som indretning henter sin inspiration "down under", og her finder man alt fra kænguru, emu og krokodille til steaks af australsk certificeret waguy. I det hele taget bærer menuen præg af australiernes smag for store bøffer og vidner om, at det australske køkken er et fusionskøkken, hvor lokale råvarer blandes med ingredienser fra Asien og middelhavslandene. "Bush Tucker" er det australske ord for mad, som tilberedes med stor variation af krydderurter, krydderier, svampe, frugter, blomster, grønsager, kød, fjerkræ og krybdyr, som udelukkende findes i Australien.

At Australien også er et markant vinland, præger naturligvis vinkortet. Her er både daglig- og luksusvine fra det store kontinent.

Reef'n'Beef har åbent både til frokost og aften, ligesom restauranten også kan lægge hus til selskaber på op til 150 gæster, heraf 50 i "Oz Lounge" i underetagen.

Reef N'Beef

Jernbanegade 4
1608 København V

Profil: Australsk restaurant med eksotiske specialiteter og store bøffer

Åbningstider:
16.00-24.00
Køkkenet lukker 23.00

Priser:
Hovedretter fra 148,- til 310,-
Menuer fra 395,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where (profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=242) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=242) group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Reef N'Beef

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: