Det Røde Pakhus fra 1840 i Næstved danner ramme for Restaurant Peperoncino Siciliano, der drives af sicilianske Peppe, som igennem 25 år har spredt glæde hos sine gæster, som i den grad er blevet overrasket over hvad Peppe kan kreere i sit køkken.
Selvfølgelig har restauranten et menukort hvorfra gæsten kan vælge veltillavede klassiske retter fra det italienske køkken, men kan man lide at få udfordret smagsløgene, så er her uanede muligheder. Peppe´s kærlighed til maden er tydelig, han køber spændende råvarer fra gårde i Danmark og Italien og formår, at sætte dem sammen så det smager fantastisk.
Udover, at maden er veltillavet og smagsfuld, er der også tænkt over anretningen som er med til at behage øjet og lysten til at spise og skal der vin til maden, er her et godt sortiment på kortet.
Stemningen er hyggelig og afslappet, og Peppe arrangerer jævnligt specialarrangementer som vinsmagning, live musik og candlelight dinner, hvor hele restauranten kun oplyses af stearinlys.
3 forskellige Brunch buffeter serveres i weekenderne og Måneden´s Menu kan ses her
På Peperoncino Siciliano er der også selskabslokaler, som kan rumme fra 50-100 mennesker. Lokalerne bruges også til konferencer.
Restauranten laver take away og catering og desuden pakkeløsninger til fester og receptioner.