Marengs

1. Pisk æggehvider til konsistensen er hård.

2. Tilsæt citronsaft og sukker og pisk i et par minutter. Tilsæt kanel.

3.Smør marengsen ud på et stykke bagepapir.

4. Bag i ovnen ved 150 grader i ca. 45 minutter

 

Creme

1. Bring soyamælken i kog

2. Bland ahornsirup, æggeblommer og Maizena

3. Tilsæt kogende soyamælk lidt ad gangen, hæld det hele tilbage i gryden og legér under omrøring ved svag varme, til cremen er blevet tyk. Det må ikke koge

4. Afkøl cremen

5. Tilsæt pistaciemassen til den afkølede creme

6. Pisk fløden til skum og vend den sammen med pistaciecremen

 

At samle pavlovaen

1. Hold bagepapiret i hjørnerne og vend marengsen ud på et rent viskestykke. Træk bagepapiret af. Hvis papiret sidder fast, kan du placere en varm, våd klud på bagsiden af papiret i et par minutter, hvorefter papiret nemt ryger af

2. Fordel pistaciecremen på marengsen

3. Rul pavlovaen sammen til en roulade ved hjælp af viskestykket

4. Skær pavlovaen i 4-5 cm brede stykker og servér med blendet frugt smagt til med citronsaft og flormelis