1. Sigt mandelmel og flormelis hver for sig og bland dem så sammen til et fint pulver

2. Pisk langsomt æggehviderne og tilsæt sukkeret lidt efter lidt. Pisk indtil hviderne bliver tykke og skinnnende

3. Tilsæt evt. frugtfarve

4. Mix langsomt mandelpulveret sammen med æggehviderne. Når det hele er blandet skal massen være skinnende men ikke flydende. Hvis massen bliver for tyk bliver makronerne ikke skinnende og konsistensen sej. Er massen for flydende vil makronerne ikke kunne holde faconen

5. Sæt makronerne i små dutter på en bageplade beklædt med silikonemåtte ved hjælp af en ske eller en sprøjtepose

6. Lad makronerne tørre et par timer inden de bages - på den måde bliver overfladen glat

7. Bag i 10 minutter ved 160 grader

 

Når makronerne er bagt køles de af og lægges sammen 2 og 2 med creme, f.eks. en chokoladeganache. De kan også spises som de er