1. Mel og æg røres på en røremaskine eller foodprocessor. Rør melet, mens du tilsætter æggeblommen langsomt. Vær opmærksom på, at mængden af mel afghænger af, hvilken type mel, du bruger. Brug gerne meltypen 'tipo 00' (en speciel malingsgrad med højt glutenindhold)

2. Rul dejen ud i tynde plader og derefter igennem pastamaskinen i spaghettivalsen. Hvis du ikke har en pastamaskine, kan du rulle dejen ud med en kagerulle i så tynde plader som muligt, rulle dem til en pølse og skære 'skiver' af pølsen

3. Når fyldet er næsten færdigt koges pastaen i 2,5 min. til den er al dente. Vær meget opmærksom på, at den ikke får for meget

Sauce

1. Varm ovnen op til 170 grader

2. Halver tomaterne, drys dem lidt salt og et skvæt olivenolie og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter

3. Knæk de grønne asparges ved roden og skær dem i stykker à ca. 3 cm

4. Skær hvidløgene i så tynde skiver som muligt

5. Svits hvidløgene på panden i ca. 1 minut. De må ikke tage farve. Tilsæt asparges og umiddelbart efter cherrytomater og svits videre i et minuts tid.

6. Tilsæt den færdigkogte pasta og lad det svitse i yderligere et minut

7. Smag til med salt

8. Anret pastaen i halvdybe tallerkener, drys hakket persille, basilikum og friskrevet parmesan over med rund hånd og dryp med olivenolie.

Server med italiensk brød