array(1) { ["region_id"]=> string(1) "4" }

Restaurant Miro

Århus' ældste gourmetrestaurant under samme ejer
Åbningstider:  Tirsdag-lørdag fra kl. 18
Køkkenet lukker kl. 21.30
Priser:
Menuer fra 398,- til 598,-

Restaurant Miró er Århus' ældste gourmetrestaurant under samme ejer, og her holdes de gamle dyder i hævd, men stemningen er uformel og maden moderne, uden at det kammer over.

Madstilen er gourmet med et personligt præg, og selvom køkkenet er kraftigt forankret i det klassisk franske, får også innovative indslag plads på tallerkenerne. Filosofien er, at det man ser på tallerkenen er det, retten smager af, og det er sæsonernes skiften, der danner grundlag for retternes sammensætning.

Hver måned skifter menuen, hvorfra man kan vælge mellem 3-6 retter til priser i det høje mellemleje, men rigtig rimelige i forhold til, hvad man får.

Der serveres en matchende vinmenu til med vine fra hele verden, som alle er nøje udvalgt af Mirós tjenere - eller værter, som de foretrækker at kalde sig selv. For selvom Miró er en gourmetrestaurant, er atmosfæren afslappet, og tjenerne med ejer Toni Leichtle i spidsen vil hellere vejlede end belære, og som gæst føler man sig taget godt af fra man træder ind ad døren til man  forlader restauranten med tak for i aften.

Restaurant Miro

Marstrandsgade 2
8000 Århus C

Profil: Århus' ældste gourmetrestaurant under samme ejer

Åbningstider:
Tirsdag-lørdag fra kl. 18
Køkkenet lukker kl. 21.30

Priser:
Menuer fra 398,- til 598,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15267) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15267)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Miro

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Miro.

Skriv til Miro

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: