Mæt Café

Hyggelig café med god mad i Valby Kulturhus
Åbningstider:  Mandag-fredag: 8-21
Lørdag-søndag: 9-18
Køkkenet lukker en time før
Priser: Hovedretter fra 40,- til 120,-

I bunden af Valby Kulturhus, lige ud til den nyrenoverede Toftegårds Plads, finder man Mæt Café. Indtil den store terrasse på solsiden af pladsen meget snart er klar, er caféen lidt svær at finde, men den er bestemt værd at lede efter.

På menuen er nemlig ærlig og redelig mad til nærmest rørende lave priser. Smukke salater, frisksmurt smørrebrød, sandwiches på hjemmebagt brød og mere regulære retter som fisk og bøf laves af sæsonens gode råvarer af kokke, der har arbejdet på langt finere steder, men som brænder for det enkle. I weekenderne serveres der brunch, en let og en tung, og også her bruges gode råvarer som pølser fra Slagter Lampe, skagenskinke og gode oste fra lokale og udenlandske mejerier.

Portionerne er i en størrelse, så man bliver mæt, men fås også i mindre versioner til børn - til en lidt lavere pris. I det hele taget er Mæt Café meget børnevenlig, og barnevognen kan parkeres ved indgangen eller foran terrassen, når den er klar.

Hver onsdag mellem kl. 19-21 kan man komme forbi til en bid mad, et lille glas og en god gang jazz med skiftende kunstnere. Det er gratis, uformelt og meget meget hyggeligt.

Mæt Café

Valgårdsvej 8
2500 Valby

Profil: Hyggelig café med god mad i Valby Kulturhus

Åbningstider:
Mandag-fredag: 8-21
Lørdag-søndag: 9-18
Køkkenet lukker en time før

Priser:
Hovedretter fra 40,- til 120,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15166) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15166)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Mæt Café

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Mæt Café.

Skriv til Mæt Café

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: