La Comida

Restaurant og vinbar i Nykøbing Falster
Åbningstider:  Tirsdag-lørdag: kl. 17-21
Priser: Hovedretter fra 199,- til 249,-
Menuer fra 265,- til 395,-

La Comida er spansk og betyder måltidet. I den smukt indrettede kælderrestaurant i Nykøbing Falsters centrum laver køkkenchefen Rasmus Elver Borre den mad, han selv har lyst til at få, når han spiser ude. Det er enkle retter lavet på gode råvarer, især fra lokalområdet, men med inspiration fra hele Europa.

Fra menuen kan man vælge 2 eller 3 retter fra månedens menu, eller man kan plukke fra a la carte kortet. Alt sammen lavet med kærlighed og respekt for smag, råvarer, økologi og bæredygtighed. Råvarerne er lokale og efter sæson. For de eventyrlystne er der desuden mulighed for at kaste sig ud i en 6-retters smagemenu, hvor man overlader ansvaret for menuens sammensætning helt og holdent til køkkenet.

Til alle retter og menuer serveres vine på glas og vinmenuer, som passer til maden.

Restauranten er ambitiøs på vinsiden, så du kan drikke Cristal, Krug og Chateau Palmer, hvis din pengepung er til det, og der er også flere vine fra lokalområdet på kortet, fx fra den prisvindende Vester Ulslev. Ønsket er, at man skal have mulighed for at drikke ordentlig vin til mindre priser, så der køres med lav avance på vinen, og der er et godt udvalg af ganske betalelige vine.

Restauranten afholder jævnligt særarrangementer som f.eks. kokketræf med store gourmetmenuer samt vinsmagninger winemaker's dinners og særlige hyggelige kæreste arrangementer.

Ønsker man at sidde privat, findes et separat selskabslokale til 10 personer. Der laves selskaber ud af huset fra 15-250 kuverter.

La Comida

Slotsgade 22 A
4800 Nykøbing F

Profil: Restaurant og vinbar i Nykøbing Falster

Åbningstider:
Tirsdag-lørdag: kl. 17-21

Priser:
Hovedretter fra 199,- til 249,-
Menuer fra 265,- til 395,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where (profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=11596) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=11596) group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på La Comida

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra La Comida.

Skriv til La Comida

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: