Restaurant Kronborg

Hyggelig smørrebrødsrestaurant midt i København
Åbningstider:  Mandag - lørdag: 11-17
Priser: Hovedretter fra 59,- til 95,-

Så meget i centrum af København, som man kan komme, ligger den klassiske smørrebrødsrestaurant Kronborg i Brolæggerstræde – tæt på Københavns Byret og Gammeltorv.

Restauranten er hyggeligt indrettet med fritliggende bjælker i loftet, pejs og gamle billeder, tegninger og kopier af danske kalkmalerier på væggene.

 

Kronborgs speciale er god hjemmelavet mad baseret på gode råvarer. Maden er lavet fra bunden og betjeningen er venlig og opmærksom og giver gerne god vejledning om f.eks. snapse og øl, der går godt til maden. Og du finder et rigtig godt udvalg af spændende og mindre kendte snapse og øl på Restaurant Kronborg.

Prøv nogle af Restauration Kronborgs signaturretter, som f.eks. den hjemmelavede svenske Brantevik sild, pariserbøffen, der laves af tatarkød eller den hjemmebagte Eckersbergkage – en lækker mandelkage med chokoladecreme, som bages efter indehaverens mors opskrift. 

Restaurant Kronborg

Brolæggerstræde 12
1211 København K

Profil: Hyggelig smørrebrødsrestaurant midt i København

Åbningstider:
Mandag - lørdag: 11-17

Priser:
Hovedretter fra 59,- til 95,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where (profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15261) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15261) group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Kronborg

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: