Kødbyens Fiskebar
Restaurant

Kødbyens Fiskebar

Flæsketorvet 100 | 1711 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fisk og skaldyr fra de kolde have og ren vin

2.

Bib Gourmand i Michelinguiden

3.

Historiske og industrielle lokaler 

Profil

Fiskerestaurant i særklasse med særprægede lokaler til fest, middage og konferencer

Pris
Hovedret

125 - 495

Menu

395 -

Åbningstider

Alle dage: 11:30 - 24:00 
Køkkenets åbningstider:
kl. 11:30 - 14:30
kl. 18:00 - 23:00

Frokost

Alle dage: kl .11:30 - 14:30

Kødbyens Fiskebar ligger i Den Hvide Kødby i en af de funktionalistiske bygninger fra 30'erne. I 2005 blev området udviklet til hjemsted for kreative erhverv. Stedet har blomstret lige siden. En af perlerne der ligger i Den Hvide Kødby er Fiskebaren. Lonely Planet skriver at om stedet - at det har en postindustriel coolness - og det kan man kun give skribenten ret i. Der er en dæmpet, hyggelig belysning i aftentimerne, og gæsterne slapper af, alt imens kokkene arbejder i højt tempo bag svingdørene.

Fra rawbaren serveres rå fisk og skaldyr fra de kolde have, og den øvrige menu byder på kunstfærdigt anrettede fiske- og skaldyrsretter samt en enkelt kødret og en vifte af vegetarretter. Siden 2009 har Fiskebaren haft en Bib Gourmand, som står for `God mad til rimelige priser` i Michelinguiden.

Vinkortet er sammensat af den ene af Fiskebarens bagmænd, Anders Selmer, der tidligere har været sommelier på toprestauranten noma, og som selv personligt kender alle de vinbønder, hvis vine præsenteres på kortet. Resultatet er en af Skandinaviens bredeste vinkældere med ren vin, takket være de gamle produktionsmetoder de små vinbønder stadig arbejder med. Flere vine fås på glas, og prisniveauet er yderst fornuftigt.

Efter middagen er der i weekenderne ofte godt gang i baren, og der er mulighed for at blive hængende til en innovativ drink lavet på lokale ingredienser eller for at tage en sjus i nabobaren, Mesteren & Lærlingen, som fiskebarfolkene også står bag.

Fiskebaren er meget populær, så bordbestilling tilrådes, både til frokost og aften, og kan foregår via hjemmesiden. Man kan sagtens droppe forbi og se, om man er heldig, for pladserne i baren kan ikke reserveres, så der er god mulighed for de spontane.

Konferencer, møder, private middage og fester arrangeres i Kødbyens fredede lokaler, som alle har deres historie og særpræg. Her er plads til alt fra 4 til 150 personer med egen indgang og toiletfaciliteter. Ønsker man at blive trakteret på firmaadressen eller i privaten, stævner teamet gerne ud. 

Andre spisesteder