Huks Fluks

Internationalt inspireret bistro på solsiden af Gråbrødre Torv
Åbningstider:  Køkkenet er åbent hver dag fra 11.30 - 21.30
Priser: Hovedretter fra 109,- til 185,-
Menuer fra 295,-

Huks Fluks ligger på solsiden af Gråbrødre Torv, lige overfor Bøf & Ost.

 Man kan sidde ude det meste af året, og der er sol på pladsen foran restauranten til langt ud på aftenen. Indendørs er der lyst og indbydende indrettet.

Menuen er internationalt inspireret i bistrostil med retter som skagentoast, kongekrabbe, dampede blåmuslinger, friskfanget fisk, steaks, pastaretter og burgere. Husets specialitet er sortfodsskinke, som modner i kælderen og serveres med ristet brød og mozzarella. I dagtimerne serveres der brunch.

I frokostkortet kan man se, hvor længe man skal forvente at vente på sin mad, og mange af retterne kan laves på 5-10 minutter, så der er garanti for, at man kan nå et hurtigt måltid selv i en kort frokostpause. Hvis maden ikke kommer indenfor det lovede tidsrum, er drikkevarerne på huset, og går der mere end dobbelt så lang tid som annonceret, kan man forlade bordet uden beregning.

På drikkevarekortet finder man vine fra hele verden, øl på fad og flaske, friskpresset juice, diverse sodavand og espressokaffe.

Huks Fluks råder over adskillige selskabslokaler med plads til mellem 20-120 personer, og i kælderen findes en stor bar, som kan lejes til specielle arrangementer.

Huks Fluks

Gråbrødretorv 6-8
1154 København K

Profil: Internationalt inspireret bistro på solsiden af Gråbrødre Torv

Åbningstider:
Køkkenet er åbent hver dag fra 11.30 - 21.30

Priser:
Hovedretter fra 109,- til 185,-
Menuer fra 295,-

array(2) { [938]=> string(34) "Helstegt vildsvin på Gråbrødretorv" [941]=> string(49) "Smag på Nordens vildt på Café & Bistro Huks Fluks" }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where (profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6812) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6812) group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Huks Fluks

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: