Hotel Frederiksminde ligger i en smukt vedligeholdt bygning fra 1870 direkte ned til Præstø Fjord med en fænomenal udsigt over fuglekolonier og en lille lystbådehavn. Ud over at tilbyde overnatning med mulighed for både spa, møde- og selskabsaktiviteter har Frederiksminde også en rigtig god restaurant.
I løbet af 2010 er der rykket nye, unge kræfter ind bag komfuret og i restauranten, hvor køkkenchef og souschef har en fortid på nogle af Hovedstadens fineste franskinspirerede steder, Kong Hans og nu hedengangne Kommandanten, mens restaurantchefen ligeledes er klassisk skolet på Søllerød Kro.
Ikke desto mindre hælder aftenkortet på Hotel Frederiksmindes restaurant snarere mod nord end mod Europas sydligere himmelstrøg med tydelige referencer til nynordiske forbilleder, ligesom der gøres behørigt brug af lokale varer som oste fra Knuthenlund, grønt fra Lammefjorden og øl fra Møns Bryghus.
Til frokost er der dog franske klassikere som tatar og omelet at vælge imellem foruden godt gammeldags smørrebrød og en 2-retters frokostmenu med afsæt i aftenkortet.
Ved aftenstid kan man vælge fra fire og op til syv retter fra den mere innovative tasting menu, eller man kan gå efter det mere velafprøvede i en to- eller tretters Frederiksmindemenu.
Overnatning og selskaber
Hotel Frederiksminde råder over 19 værelser, mange med balkon og havudsigt, som er indrettet forskelligt men alle i gennemført romantisk stil med sans for det gedigne.
Hotellet danner naturligt nok rammen om rigtig mange bryllupper hvert år. Den smukke Frederiksmindesal har plads op til 100 personer og den lokale Præstø Kirke ligger bogstaveligt talt lige udenfor døren. Mindre selskaber kan bænkes blandt gevirer og andre jagtstueklenodier i Snaphanestuen, som har plads op til 16 personer.
For større selskaber er der mulighed for at arrangere overnatning på det nærliggende Beldringe Gods.