Hos Boldt

Gourmetrestaurant centralt i Ålborg
Åbningstider:  Mandag-lørdag: 17.30-22
Priser: Hovedretter fra 298,- til 328,-
Menuer fra 298,- til 548,-

Hos Boldt har i snart 20 år været et af Ålborgs ubetinget bedste spisesteder, og Hans Boldts hyggelige gourmetrestaurant i Simonis Gård er stadig meget populær og har mange stamgæster.

Restauranten er hyggeligt indrettet med Chesterfieldmøbler i loungen og et udvalg af restaurantens mange vine på vinreoler bagest i restauranten.

Mad og vin Menuen tager udgangspunkt i det klassiske franske køkken, og retter som foie gras, Tournedos Rossini og peberbøf findes næsten altid på a la carte kortet. De fleste vælger dog en af menuerne, enten den 7-retters surprise menu, hvor kokkene viser alt, hvad de kan, eller dagens mindre menu, hvorfra der kan vælges mellem 2-5 retter. Desuden fås en billigere, enklere menu, hvorfra man kan vælge 2-3 retter til ganske fornuftige priser.

Prisniveauet er ellers i det højere mellemleje, men hvis man vælger en af menuerne, får man rigtig meget for pengene.

Også på vinkortet, som kommer godt omkring i alverdens vinområder, dog med fokus på de franske. Udover de vine, man finder på det trykte kort, kan man få en lang række kultvine og store, ældre flasker. Det kan betale sig at spørge, hvis man er kender – og har råd.

Der er mulighed for afholdelse af selskaber hos Boldt, både til frokost og aften, og mad leveres ligeledes ud af huset.  

Hos Boldt

Ved Stranden 7
9000 Aalborg

Profil: Gourmetrestaurant centralt i Ålborg

Åbningstider:
Mandag-lørdag: 17.30-22

Priser:
Hovedretter fra 298,- til 328,-
Menuer fra 298,- til 548,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where (profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=11351) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=11351) group by profile.id order by name

A Hereford Beefstouw
Ved Stranden 7

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Hos Boldt

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: