array(1) { ["region_id"]=> string(1) "4" }

Hos Boldt

Gourmet selskabsrestaurant centralt i Ålborg
Åbningstider:  Åben for selskaber hele ugen
Priser: Hovedretter fra 298,- til 328,-
Menuer fra 298,- til 548,-

Hos Boldt har i snart 20 år været et af Ålborgs ubetinget bedste spisesteder, og Hans Boldts hyggelige gourmet selskabsrestaurant i Simonis Gård er stadig meget populær og har mange stamgæster.

Restauranten er hyggeligt indrettet med Chesterfieldmøbler i loungen og et udvalg af restaurantens mange vine på vinreoler bagerst i restauranten. Hos Boldt har den hyggeligste gårdhave, hvor evt. aperitiffen kan nydes inden selskaber går til bords.

Mad og vin Selskabsmenuerne tager udgangspunkt i det klassiske franske køkken, lige fra en spændende 7-retters surprise menu til aftalt menu i flere prisklasser.

Vinkortet, som kommer godt omkring i alverdens vinområder, dog med fokus på de franske. Udover de vine, man finder på det trykte kort og i vinreolerne, kan man få en lang række kultvine og store, ældre flasker. Det kan betale sig at spørge, hvis man er kender – og har råd.

Udover afholdelse af selskaber hos Boldt, både til frokost og aften, leveres ligeledes til selskaber ud af huset.  

Hos Boldt

Ved Stranden 7
9000 Aalborg

Profil: Gourmet selskabsrestaurant centralt i Ålborg

Åbningstider:
Åben for selskaber hele ugen

Priser:
Hovedretter fra 298,- til 328,-
Menuer fra 298,- til 548,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=11351) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=11351)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

A Hereford Beefstouw
Ved Stranden 7

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Hos Boldt

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: