array(1) { ["region_id"]=> string(1) "1" }

Restaurant Gilleleje

Traditionel dansk frokostrestaurant på Nyhavns "pæne side"
Åbningstider:  Tirsdag - lørdag: 11.30 - 16
Køkkenet lukker 15.30 hver dag

Åbent for selskaber på forespørgsel
Priser: Hovedretter fra 54,- til 98,-

Frokostrestauranten Gilleleje ligger på den 'pæne' side af Nyhavn og har en historie, som går helt tilbage til 1876. Dermed er den Nyhavns ældste restaurant.

Claus, som er vært i vore dage, er da heller ikke bleg for at fortælle gæsterne en god historie fra restaurantens tidlige år, hvor søfolkene kom forbi efter lange rejser til varmere himmelstrøg for at få stillet deres sult og tørst. Ikke sjældent faldt betalingen for et godt måltid mad i naturalier som afrikanske masker eller andre eksotiske indslag, hvilket man som gæst den dag i dag kan nyde godt af ved et blik rundt i restauranten.

På kortet er der hjemmelavet, klassisk dansk smørrebrød foruden en håndfuld varme retter. Selskaber på over ti personer kan desuden forudbestille fra det særlige kort med gammeldags dansk mad. Det er især værd at vide for dem, der går og sukker efter næsten-glemte kuriositeter som kråsesuppe, arme riddere, kåldolmere eller forloren skildpadde.

Til at skylle det hele ned med, tilbyder restauranten over tyve forskellige øl på fad og flaske foruden et velassorteret snapse- og brændevinskort.

Restaurant Gilleleje

Nyhavn 10
1051 København K

Profil: Traditionel dansk frokostrestaurant på Nyhavns "pæne side"

Åbningstider:
Tirsdag - lørdag: 11.30 - 16
Køkkenet lukker 15.30 hver dag

Åbent for selskaber på forespørgsel

Priser:
Hovedretter fra 54,- til 98,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6572) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6572)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Gilleleje

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: