Hos Fischer ligger på et hjørne af det hyggelige torv Victor Borges Plads på Østerbro. Restauranten er indrettet i en gammel bodega, og stedets fortid lader sig ikke fornægte. Der er blyindfattede ruder, mange af de gamle møbler er der stadig og udvalget i baren er godt nok lidt mere fancy, men udseendet er det samme, som dengang det var håndbajere og sæt, der blev langet over disken. Til gengæld har spillemaskinerne for nylig måttet vige pladsen for at få plads til flere gæster.
Fischer er ekstremt populær, og helt med rette: det er uden tvivl en af de allerbedste italienske restauranter i byen. Manden bag, David Fischer, har arbejdet på Italiens eneste 3-stjernede restaurant, La Pergola, men det er ikke michelinmad, der serveres, men derimod ægte, italiensk husmandskost af den helt simple slags. Pastaen er hjemmelavet, ingredienserne er få, og råvarerne er danske, italienske og friske.
I dagens første timer serveres der croissanter og espressoer - ligesom i Italien, hvor man aldrig kunne drømme om at indtage noget salt inden middagstid. Restauranten har også åbent til frokost, hvor aftenmenuen suppleres med en sandwich, som kan stille den lille sult.