Ché Fè

Økologi på italiensk
Åbningstider:  Mandag-lørdag fra 18 til 24
Køkkenet lukker kl. 22 mandag-torsdag og kl. 23 fredag-lørdag
Priser: Hovedretter fra 165,-

Lige siden 1983 har restaurantpionererne Elvio Milleri, Edelvita Santos og Alessandro Jacoponi, som også står bag L’Altro og Era Ora revolutioneret det italienske køkken i Danmark. Seneste skud på stammen er Ché Fè i Borgergade. Ché Fè skal udtales “Kæ’ Fæ’”, og betyder “Hva så?” I Italien siger man det, mens man omfanvner og kysser hinanden på kinden.

På Ché Fè går man meget op i bæredygtighed, og de 4 dogmer er: Mad og vin med smag, få ingredienser, enkle råvarer og naturligvis økologi. Menuen skal være  enkel og velsmagende, og flere retter vil ifølge ejerne lede tankerne tilbage til dengang det hele startede med Era Ora på Christianshavn. Der er noget for alle, kødelskere, vegetarer og fiskeelskere. Vinene er alle kvalitetsvine, som er særligt udvalgt, så de passer til retterne, og de fås på glas fra 65 kr. stykket.

Indretningen er farverig men enkel. Man kan sidde i en slags bås, hvorfra man kan se ud på Borgergade og det travle københavnerliv, eller man kan sidde ved et af de enkle hvide borde midt i restauranten. Der er også en butik, hvor man kan købe en masse spændende og særligt udvalgte italienske produkter. Fx en pakke med de ingredienser, som anvendes i retterne på menukortet, så man selv kan få lov til at eksperimentere hjemme i sit eget køkken.

Alle dage mellem 16.30 og 18.00 kan man hente en økologiske middagsret som take-away. Priserne starter ved 65 kr.

Ché Fè

Borgergade 17A
1300 København K

Profil: Økologi på italiensk

Åbningstider:
Mandag-lørdag fra 18 til 24
Køkkenet lukker kl. 22 mandag-torsdag og kl. 23 fredag-lørdag

Priser:
Hovedretter fra 165,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where (profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15338) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15338) group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Ché Fè

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: