Cafe Slabberas

Café i Ringsteds Premier Outlets Center
Åbningstider:  Mandag-torsdag:10-18
Fredag: 10-19
Lørdag: 10-17
Alle søndage: 10-17
Priser: Hovedretter fra 89,- til 129,-

 I Ringsteds store udendørs shopping center, Premier Outlets Center, finder man Café Slabberas – et spisested for de sultne shoppere.

Caféen, der ligger i et stort, lyst og åbent lokale, har åbent hele dagen og er et populært pitstop til både brunch, snacks og frokost. 

Menukortet rummer alle de klassiske caféretter som club sandwich, burger, salater og børnemenu men sunde alternativer. Prøv Slabberas´s grillede sandwich, de er meget populære. Der er også masser af kager at vælge imellem til kaffen, samt spændende drikkevarer som mango lassie og forskellige økovand.

Frokostordning: Slabberas leverer faste frokostordninger eller en hurtig frokostbestilling inden kl. 10.00 samme dag. Se Frokostordningen på Slabberas.dk.

Der er masser af plads i caféen, og derfor er det også populært blandt mødre på barsel – ikke mindst pga. de meget flotte toiletfaciliteter med masser af plads.

Selskaber: Caféen bookes ofte til private selskaber som konfirmationer og bryllupper, hvor lokalet dresses op med duge, kandelabre og blomsterarrangementer.

Der laves også selskaber ud af huset og skal du holde grillfest kan Café Slabberas hjælpe med f.eks. en spændende buffet af tilbehør.

Mod bestilling kan også arrangeres brunch buffet i caféen.

 

Cafe Slabberas

Premier Outlets Center
Klosterparks Allé 1
4100 Ringsted

Profil: Café i Ringsteds Premier Outlets Center

Åbningstider:
Mandag-torsdag:10-18
Fredag: 10-19
Lørdag: 10-17
Alle søndage: 10-17

Priser:
Hovedretter fra 89,- til 129,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where (profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15173) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15173) group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Cafe Slabberas

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Slabberas.

Skriv til Cafe Slabberas

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: