Café Molka!

Mormorhygge og god mad på Frederiksberg
Åbningstider:  Mandag-onsdag: 10-23
Torsdag-lørdag: 10-02
Søndag: 10-22
Priser: Hovedretter fra 89,- til 149,-

Lige på hjørnet af H. C. Ørstedsvej og Rosenørns Allé på Frederiksberg ligger Café Molka! Caféen åbnede i foråret 2010 og har siden da justeret og tilpasset både menukort og indretning for at sikre den bedst mulige stemning og smag i maden.

Køkkenet sætter en ære i, at råvarerne er gode og fremfor alt smager godt. Menukortet er internationalt inspireret, og man kan finde mange klassiske retter fra forskellige steder i verden. Men helt særligt god er retten “Molka’s egen” som er en mellemøstlig moussaka, med bl.a. oksekød, aubergine og kartofler. Beefy burgerne, som der er flere forskellige varianter af, er meget populære ligesom brunchen, som serveres på buffet hver weekend. Til frokost er der flere forskellige tilbud - se på hjemmeside, hvilke retter der i øjeblikket kan købes til frokostpris.

Indretningen er delvis klassisk københavnercafé og mormors dagligstue. Den forreste del af caféen er indrettet med sorte lædermøbler og kunst på væggene. Den bagerste del er med bløde Chesterfield sofaer og stole. Det er rustikt og trendy og kitchet på samme tid.

Udenfor ved H. C. Ørstedsveje er der et par borde og stole, hvor man kan sidde i godt vejr. Café Molka! er meget børnevenlig med puslefaciliteter og mulighed for barnevognsparkering.

Café Molka!

H.C. Ørstedsvej 50D
1879 Frederiksberg C

Profil: Mormorhygge og god mad på Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-onsdag: 10-23
Torsdag-lørdag: 10-02
Søndag: 10-22

Priser:
Hovedretter fra 89,- til 149,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where (profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15341) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15341) group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Molka

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: