array(1) { ["region_id"]=> string(1) "2" }
TILMELD DIG
SPISELIVS NYHEDSMAIL

Brasseriet Gilleleje

Dansk/fransk restaurant i Gilleleje Havn
Åbningstider:  Alle dage fra kl. 12 - 17

Lukket hele januar.

Priser: Hovedretter fra 168,- til 258,-
Menuer fra 198,-

Brasseriet Gilleleje ligger idyllisk placeret med udsigt over fiskerbådene i havnen i Gilleleje. Brasseriet har åbent alle dage hele året, og familien Adamsen er selv på gulvet og bag gryderne i køkkenet.

Stemningen er hyggelig og familiær, og blandt klientellet er mange stamgæster, som kommer her for den rare atmosfære og selvfølgelig for den gode, fransk/dansk inspirerede mad. Til frokost byder menuen på et overdådigt udvalg af smørrebrød - 35 forskellige slags - med en blanding af klassiske og moderne, hjemmekomponerede kombinationer. Man kan desuden få lune og varme fiske- og kødretter til frokost og aften og en dagens tre-retters menu til en god pris.

Alt på kortet er lavet fra bunden af sæsonens gode råvarer, og fisk og skaldyr fås friskfanget fra havnen hver dag. Drikkevarekortet omfatter et stort udvalg af danske og udenlandske øl på fad og flaske, et velassorteret snapsekort og en vinliste, der dækker alle væsentlige områder. Mange af vinene fås også på glas

Maden kan nydes i restauranten på 1. sal med udsigt over Gilleleje Havn og den svenske kyst, eller i restauranten i stuen, hvor der er udsigt til Stejlepladsen. Om sommeren er der mulighed for at sidde ude i den charmerende gårdhave eller hyggelige passage. Der er mulighed for afholdelse af private selskaber og møder dag og aften, og Brasseriet Gilleleje Havn laver også frisksmurt smørrebrød og mad til at tage med ud af huset.

Brasseriet Gilleleje

Nordre Havnevej 3
3250 Gilleleje

Profil: Dansk/fransk restaurant i Gilleleje Havn

Åbningstider:
Alle dage fra kl. 12 - 17

Lukket hele januar.

Priser:
Hovedretter fra 168,- til 258,-
Menuer fra 198,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=7213) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=7213)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Brasseriet Gilleleje

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Brasseriet Gilleleje .

Skriv til Brasseriet Gilleleje

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: