Værtskab betyder rigtig meget for brødrene. At ens gæster har det godt, og at der ikke mangler noget. Hos Brødrene Koch leveres mad ud af huset af høj kvalitet. Forvent at der er rigeligt, og at der ikke er nogen kedelige overraskelser, når du pakker maden ud. Sådan skal det være. Her overlades intet til tilfældighederne, når det gælder dit værtskab. Menuerne afspejler årstiderne og sæsonens råvarer, de skifter derfor hver anden måned.

Du vil altid få friske råvarer og retter med masser af smag. Nyd maden og selskabet, hvad enten I er 2 eller flere. Og når dine gæster roser maden, må du gerne sige, at du har haft en finger med i spillet.

Menuen for januar og februar måned (Fredag & Lørdag)

Forret
Jordskokke-Grønkåls suppe & Bagt hvid fisk med baconpanade, Citronperler & pisket friskost med urter & persille

Hovedret
Steg af dansk mør Kalvebryst med svampesauce & saltbagt knoldselleri, Butterdej med ”russisk salat” & fløde-kartoffel Rösti

Dessert
Citron-mascarpone kage med chokolade Parfait, sprød Marengs, Henkogte æbler med vanilje & blodappelsin coulis

Brød & Smør

2 retter kr. 225,00
3 retter kr. 275,00

Bestilles senest onsdag før kl. 14.00 online HER
Afhentes mellem 14.00 – 17.00
Minimum 2 kuverter.