Der var kendte navne som Brdr. Price og den hæderkronede københavnerbeværtning Schønnemann på kandidatlisten, men det var Vejlerestauranten Remouladen, som løb med sejre, da Den Danske Spiseguide i søndags uddelte priser til danske restauranter. Remouladen vandt prisen som Danmarks bedste frokostrestaurant.

"Jeg er sindssygt beæret og stolt over, vi vandt. Men også ydmyg", siger Daniel Schmidt, driftsdirektør for Restaurant Remouladen og The Lodge i Vejle, til Vejle Amts Folkeblad.

Velkommen hjem

Remouladens slogan er Velkommen Hjem, og så er der altså lagt op til at sted, hvor man kan løsne slipset og slappe af. Og det kan man roligt gøre.

Her finder man en ægte kærlighedserklæring til det danske mormorkøkken, serveret i moderne afslappede omgivelser. Der er tarteletter, smørrebrød, god gammeldags tunmousse med rejer, stegt flæsk med persillesovs og meget andet.  Alt fra køkkenet er hjemmelavet - fra de ristede løg, som kokkene laver hver morgen, til agurkesalat, brød og selvfølgelig remouladerne – for der er nemlig flere.