Picture

Wining & Dining

Restauranten ligger på Gråbrødre Torv og lokalerne i den gamle bygning er smukt restaurerede med fritlagte bjælker og rå murvægge. Masser af stearinlys og professionel betjening er med til at give stedet dets hyggelige og intime stemning. Perfekt til en Valentins aften. 

Rasoi

Restauranten er indrettet i underetagen af Bjarke Ingels’ prisvindende hus i en cool, nordisk stil med naturmaterialer som skind og træ, men også med farverige, indisk inspirerede detaljer. Aftenen byder på 4 retters indisk menu og dansk stand-up til kr. 465,- 

 

Restaurant Gasten og Galionen

Restaurant Gasten & Galionen ligger i Nyhavn i et hus fra 1600-tallet, som blandt andet har været bolig for Elverhøj-komponisten Kuhlau. Dejlig kombination af fisk, okse og sødt på en romantisk aften med bådene gyngende udenfor.

Fiskesuppe
Hjemmelavet cremet fiskesuppe med laks, skaldyr, friske urter og safran

Varmrøget laks
Serveres med rucolasalat, pesto og cherytomater

Tournedos af oksemørbrad
Serveres med små kartofler, sauterede svampe, spinat og rødvinssauce

Creme Brulée
Serveres med frisk frugt

Chokolademousse
Hjemmelavet af mørk og hvid chokolade. Serves med glaserede bær

5 retter - 3 serveringer
Kr. 449,-

Reinwalds

Stemningen på Reinwald's er både elegant og afslappet. Og da der er god plads mellem bordene - og diskret musik i baggrunden, føler man sig hverken udstillet eller generet af naboselskabet. Hos Reinwald's er der sørget for, at intet distraherer madoplevelsen.

Valentines menu:

Valentines boblende aperitif
*
Glaceret jomfruhummer Bisque af Læsø hummer
*
Grillstegt okse filet med citron-timian, franske skalotter, rødbede-salat og crispy skozonerødder
*
Chokolade fondant med hindbærsorbet og sprødt

Pris kr. 350,-
 

Bryggeri Skovlyst

Bryggeri Skovlyst kræser for kærligheden den 14. februar, og serverer følgende 3-retters Valentines menu

Kartoffelsuppe tilsmagt Pilsner, serveret med stegte jomfruhummer haler, Fanø skinke og

KarseKalvefilet på bund af gulerodspuré. Serveret med jordskokker stegt i maltsmør, ristede kastanjer, sprød confit og vaniljeglace

Mørk chokolade carpaccio med sure og søde urter samt sorbet af passionsfrugt samt sirup af Belgisk Blonde.

 

3 retter Kr. 335,- pr person. Hertil ølmenu (1 gl. øl/vin/læske 0,25l pr ret) kr. 115,- pr person

Ønsker man ikke vores 3-retters menu, kan der købes Husmandskost eller Grillet steak af krogmodnet oksehøjreb med luftig estragoncreme og malt glace samt pommes
Anna, puré af rodfrugter og stegte pastinakker

HUSK bordreservation! 

Hungaria, Restaurant og Vinbar

VALENTINSDAG 2015
Lørdag den 14.februar fra kl. 17.30

Særlig menu til dagen anledning:
Rødbede cremesuppe med gedeostecreme og kvædepure Perlehønebryst Suprem med tilbehør Chokolade og hindbærdessert forberedt af en Michelinstjernes konditor Zsolt Lovász.

Pris: kr. 325,-
Menu, inklusiv 1 glas rosé mousserende vin: 375,-