Spansk Torvehals-favorit åbner på Istedgade Vesterbro, nærmere bestemt Istedgade 60, får nu en seriøs vin- og spisebar på det eftertragtede, solrige hjørne ved Absalonsgade. Det bliver en spisebar, der er afslappet nok til hverdag og cool nok til fredag aften.

Køkkenet på TORO istedgade er mere restaurant end tapasbar. Der kommer til at være fokus på at lade hver råvare tale for sig selv og at servere ærlige retter til rimelige priser. TORO finder inspiration mange steder og særligt i Spanien. Når restauranten åbner i slutningen af september, vil de servere spædlam, blæksprutte og sortfodsgris. Maden vil være efter spansk forbillede med gode deleretter og mange af de gode råvarer importeret direkte fra Spanien.

 ”Jeg vil kalde maden maskulin – retter uden for meget pynt og omveje. På TORO istedgade er vi ikke dogmatiske, men bare superbegejstrede for rigtig god mad og vi styrer efter smag mere end noget andet,” Køkkenchef & partner Sune Rothenberg Lind

Den nye restaurant henter inspiration fra både London og L.A., hvor spisebarer og enkle serveringer lokker gæster på alle ugens dage - både alenespisende, venner- og kærestepar og forretningsforbindelser. Teamet, der sammen allerede står bag Torvehallernes originale tapasbar Tapa del Toro, har været med til at udbrede spisebar-konceptet i Danmark
og gøre det til en populær måde at spise på. På TORO istedgade tager de spisebaren og det åbne køkken med.

 ”Som kok, bliver jeg drevet af den direkte respons fra gæster – og gæsterne imellem, som spisebaren skaber. Et par kan være kommet ind fra gaden for at få et enkelt glas vin og ende med at have smagt sig igennem flere slags snacks og deleretter. Det er netop der, Spanien altid har været et forbillede.” Køkkenchef & partner Sune Rothenberg Lind

Istedgade
Hjørnet mellem Istedgade og Absalonsgade bliver en sammenlægning af de to lokaler, der tidligere har huset den tyrkiske kortklub, Aroii og Burger & Bun.
”Vi glæder os helt vildt til at åbne på Istedgade. TORO bliver et sted, hvor man ikke forsvinder i mængden og hvor man kan forblive lokal, ” slutter Sune Rothenberg Lind.