Skal din nytårsaften fejres hjemme i godt selskab, så følg trenden og byd dine gæster på suveræn gastronomi fra byens bedste restauranter. Kokkene har lavet alt forarbejdet for dig. Du skal blot opvarme og anrette maden derhjemme.

Cofoco og Meyers har i en årrække været eneherskere på det enorme marked for mad ud af huset til nytår. Det gør byens fremadstormende take away netværk, Gotipster, nu op med.

På Gotipster.dk/nytår kan du vælge mellem nytårsmenuer fra restauranter, som har opnået gastronomisk anerkendelse for deres håndværk. De fleste er anbefalet af Michelin, og Kokkeriet laver, som den eneste 1 stjernede Michelin-restaurant i Danmark, mad ud af huset nytårsaften.

Gotipster samarbejder med 9 af Københavns toprestauranter omkring salg af nytårsmenuer ud af huset:


Kokkeriet
Michelin-restaurant med fokus på årstidens lokale råvarer. Hypet for sin dansk-nordiske gastronomi, der 8 år i træk har sikret Kokkeriet 1 stjerne i den anerkendte Michelin-guide. Én af landets førende restauranter.

Forret: Stegte kammuslinger på bund af muslingecreme, serveret med syltede stikkelsbær og citronverbena.
Mellemret: Bagt torsk med salat af danske beder, pocheret æg og sennepssauce.
Hovedret: Confiteret kalv med høbagt selleri, hasselnødder, brændte løgskaller og sherrysauce.
Dessert: Chokoladetærte med blommekompot og lakrids.


Taller
Farverige og kreative nyfortolkninger af sydamerikansk gastronomi. Topkokke med forkærlighed for det venezuelanske køkken står bag én af de største restaurationsåbninger i København. Anbefalet af Michelin.

Forret: Hjemmebagt majs-fladbrød med confiteret and og avocado.
Mellemret: Rimsaltede kammuslinger med palmehjerte, søsalat samt vinaigrette på æble & chili.
Hovedret: Okse med saltbagte sweet potatoes, dampede rødløg og tapioca, serveret med portvinssauce.
Dessert: Ganache af 72 % mørk Valrhona-chokolade med syrnet fløde panna cotta, chili og frisk mango.


Marv & Ben
Michelin-anbefalet restaurant med knivskarpe fortolkninger af det dansk-nordiske køkken. 5 år i træk tildelt Michelin’s eftertragtede Bib Gourmand udmærkelse. Køkkenet styres af den anerkendte køkkenchef Frederik Hvidt.

Forret: Nytårstorsk med råmarinerede glaskål, syltede spidskål og røget fløde. Hertil surdejsbrød & smør.
Mellemret: Rilette af gris, stegt brød, valnøddecrumble, syltede bøgehatte og cremet estragonsauce.
Hovedret: Oksemørbrad farseret med morkler, serveret med glaserede rødbeder samt sauce bordelaise.
Dessert: Chokolademousse på Oialla-chokolade. Hertil æblekompot og crumble af brændt hvid chokolade.


Damindra

Eminent japansk gastronomi i hjertet af København tilsat personligt touch. Legelystent japansk køkken med knivskarpe kombinationer af æstetik og fantastiske smagsoplevelser.

Forret: Tatar af tun med avocado, tofu, peberrod og jalapeño-sauce.
Hovedret: Omakase sushimenu á 6 serveringer
Dessert: Variation af appelsin med mørk chokolademousse og smag af brandy.


Asador
Autentisk sydamerikansk steakhouse med dybe rødder i det traditionsrige argentinske køkken. Hypet for sit velsmagende kød, tilsat duft af grill og temperamentsfuld argentinsk tango.

Forret: Torsk på toast, salat af pocherede tigerrejer og latinamerikanske empanadas med tun.
Hovedret: Grillet oksemørbrad med gratinerede kartofler, stegte markchampignon og østershatte.
Dessert: Crème Caramel med ristede hasselnødder, appelsin og chokoladecrumble.


L’Altro
Søster-restaurant til Era Ora med familieopskrifter fra hele Italien. Anbefalet i Michelin Guide og tildelt Bib Gourmand flere år i træk. Anerkendt for sit fremragende køkken, styret af den italienske mesterkok Marcello Rosato.

Forret: Kalveinderlår i hjemmerørt tunsauce med oliven, citron og store kapers. Hertil hjemmebagt focaccia.
Hovedret: Steak af okse med kartofler og sort trøffel. Sprød salat med kerner og friskreven parmesan.
Dessert: Sprød chokoladekage med frysetørrede hindbær, rød skovsyre og hindbærskum.


Fuego
Sydamerikansk steakhouse med kødkvæg og sæsonens grønt som omdrejningspunkt. Anerkendt for sine dygtige kokke og kærlighed til det traditionsrige argentinske køkken.

Forret: Hummerbisque med jomfruhummer, gulerod, selleri og pastinak.
Hovedret: Grillet Oksemørbrad med sauterede kantareller, confiteret hvidløg og kartoffel med trøffelsmør.
Dessert: Blødende chokoladekage, vaniljeis og crumble af mandler & hasselnødder.


Skagen Fiskerestaurant
Én af landets mest ikoniske fiskerestauranter. I godt 40 år har restauranten haft til huse i Skagens legendariske fiskepakhuse. Nu er Skagen Fiskerestaurant også åbnet op på toppen af Illum i hjertet af København.

Forret: Blåmuslinger fra Limfjorden med frisk hvidløg, chili, lime og pesto.
Mellemret: Franske østers bagt i egen skal med sauce lavet på soja og hvidløg.
Hovedret: Gratineret kullerfilet serveret med selleripuré, små rødbeder og klassisk sennepssauce.
Dessert: Vanilje panna cotta med chokoladecreme og guldstøv.


Belis Kitchen
Italiensk køkken tilsat franske og nordiske smagstoner. Populær restaurant drevet af den italienske restauratør-familie Zangrando. Her afspejler maden sæsonen, enkelt & lækkert.

Forret: Canadisk hummer med hjemmerørt dildmayonaise og citron.
Hovedret: Entrecôte af velhængt okse, rosmarinstegte kartofler, rodfrugter og trøffelsky.
Dessert: Cremet chokolademousse med skovbærkompot og brud af mørk chokoladekage.