Inspirationen på Jernbanegade 4 kommer stadig fra Biscayabugten mellem Frankrigs vestkyst og Spaniens nordkyst, hvor baskerlandets køkken tager afsæt i gode råvarer og simpel tilberedning. I den nye restaurant, Tapashuset, der åbnede i august 2014, satser man på de helt traditionelle tapas og den afslappede stemning og fælles madglæde, der følger med delingen af et godt tapasbord. Der er dømt masser af små kødretter, fisk, godt brød og rum til sniksnak.
 
Restauranten har fået en gennemgribende makeover med minimalistisk og enkelt interiør – der dog stadig indbyder til casual hyggedinner. Uniformerne er lagt på hylden til fordel for tjenernes personlige tøjstil og blot et forklæde over. Her er samværet om maden centrum for opmærksomhed, og derfor er både personale, anretning og indretning ærlig og afslappet.
 
Tapasretterne fås hver for sig til mellem ca. 60 og 78 kr. stykket, men én af de helt populære serveringer er allerede menuen ”rejse i tapaskøkkenet”, der tæller intet mindre end 14 forskellige tapasanretninger af fem serveringer, skiftevist mellem kolde, mellemretter, varme og hjemmelavet dessert eller spanske oste. Prisen er 349 kr. per person, og menuen skal minimum bestilles af to personer.
 
Blandt drikkevarerne er der især fokus på de spanske vine, men Tapashuset disker også gerne op med flasker fra Italien, USA og Frankrig. Får man brug for lidt salt eller surt til sit glas, er der også adskillige klassiske appetizers som marinerede spanske oliven, paprikapølse eller ansjoser at kaste sig over til tapaspriser.
 
Udover tapaskortet præsenterer restauranten også et menukort med større hovedretter som grillede lammeben eller oksefilet med trøffelsauce, fisk, masser af skaldyr – og paella, selvfølgelig!
 
Alle retter på kortet kan også bestilles som takeaway.