Den nye køkkenchef hentes i Jylland, nemlig på Henne Kirkeby Kro. Navnet er Allan Poulsen (billedet), og han er kendt som en af landets bedtste kokke med flere titler i baggagen, bl.a. Årets Kok 2008. Ligeledes kan han krediteres for at hive megen hæder hjem til den stolte kro i det vestjyske - senest titlen Årets Restaurant 2011 i Den Danske Spiseguide og finalist til The Nordic Prize, som afgøres på søndag den 5. februar.

Allan Poulsen udtaler om jobskiftet i en pressemeddelelse:

”Jeg ser frem til at være med til at opretholde Nimbs renommé som gourmethus og føre de stolte traditioner videre.”

Fra Herman til Louise
Thomas Herman, der var med til at starte Nimb, og som bl.a. skaffede restauranten en Michelin-stjerne, har valgt at trække sig fra Nimb for at påbegynde et nyt projekt samt arbejde med nye kogebøger og mere tv. Næste gang, man ser ham, er som dommer i anden runde af Masterchef, som bliver sendt senere på året.

”Det har været fantastisk at være en del af Huset Nimb og se den udvikling huset har taget, siden vi startede i 2008. Efter mange år i køkkenet har jeg nu lyst til at prøve kræfter med nogle nye projekter inden for gastronomien og bl.a. også lave nogle kogebøger og tv”, siger Thomas Herman om karriereskiftet.

Det nye navn på Nimbs gourmetrestaurant bliver Nimb Louise efter fru Louise Nimb, som slog Nimb-navnet fast som et kvalitetsmærke i de restauranter, hun drev sammen med sin mand og sine døtre, herunder Nimb i Tivoli fra 1909. Restauranten åbner 10. april 2012. Fungerende køkkenchef på Nimb Herman, Philip Scheel Grønkjær vil styrer køkkenet frem til da.

Nyt kæmpe brasserie og ny chef i Vinoteket
Men det er ikke det eneste, Nimb har gang i, for også Nimb Brasserie udvides og får en søsterrestaurant på Balkonen, som for nylig er blevet overtaget af Tivoli selv. Det bliver et kæmpe brasserie med plads til 400 gæster og - som nu - med en nordisk inspireret brasseriemenu. I den forbindelse holder Nimb Brasserie lukket fra den 20. februar til Tivolis åbningsdag den 12. april.

Også i kælderen under Nimb sker der lidt, her er Nimb Vinotek nemlig blevet indrettet i mere indbydende stil end hidtil med Wegnerstole og hyggekroge, og Vinoteket har også fået ny chefsommelier, nemlig Martin Gertsen, som hidtil har været restaurantchef på Herman.