Forkælelse på Komfur

Hos Restaurant Komfur skifter menukortet med jævne mellemrum og de byder i foråret på et udvalg af lækre vinterretter. Hvis man ikke ligefrem lader sig friste af deres lækre Bøf Bearnaise, så kan man snildt spise et sundt måltid med lækre fiskeretter, lyst kød og vinterens grønt. Suppleret med en salat eller to fra ’ekstra til hovedretten’ så er de gode intentioner for januar stadig intakt efter en middag på komfur.  

Økologisk sundhed og sprøde salater

 På Cafe Glad kan man vælge mellem alverdens sunde økologiske salater, og grønne retter. Spis på cafeen eller tag maden med hjem – stedet er også garant for den særlig gode frokost på den sunde måde, som virkelig kan gøre en helt almindelig tirsdag i januar til noget lidt ekstra.

Det sunde japanske køkken

 En middag med sushi er en fryd for det æstetiske øje, såvel som for smagsløgene. Det japanske køkken byder på sunde, lette retter fyldt med vitaminer, mineraler og sund fisk. Soya 2 tilbyder running sushi, hvor man kan spise alt den sushi man har lyst til, eller man kan vælge frit fra det indbydende menukort, som byder på sashimi, maki, nigiri og et udvalg af varme retter.

Økologi i Nørregade

 På den hyggelige cafe i Nørregade er menukortet fyldt med lækre økologiske retter. Der er et stort udvalg af salater, men stedet er nu også kendt for deres skønne mormor-mad. Lavet med de bedste økologiske råvarer og serveret med skønne drikkevarer til.

Gourmet forkælelse

Den Aarhusianske gourmet restaurant ET, er stedet hvis man trænger til max på forkælelseskontoen. Her kan man nyde de lækreste østers til forret og måske lade sig fristet torskeryg med salat og muslingesauce til hovedret. Restauranten byder på sand forkælelse for ganen – også i januar!