Det bliver ikke billigere

Nok byens bedste og billigste tilbud. Restaurant Komfur er kendt for at servere super god mad, uden en masse dikkedarer og med udgangspunkt i gode råvarer og den gode smag. Det gør de også den 27 februar, men den aften har de tilmed dette helt vanvittige billige tilbud på menuen. 5 retter for kun 250 kr pr person. Hvis man ønsker maden serveret med vinmenu, så koster hele pakken kun 500 kr pr person.
Et lille tip fra Spiseliv: Følg med i restaurants Komfurs eventskalender, som I finder på hjemmesiden, der er løbende spændende, fristende og gode arrangementer og tilbud. Spis billigt tilbudene står også på programmet flere gange i løbet af 2014. 

Super lækker 5 retters menu til 300 kr

 Den 29 januar kan man på den skønne restaurant Mellemrum i hjertet af Aarhus, nyde hele 5 veltilberedte retter til kun 300 kr (600 kr inkl. vinmenu) Det er et særligt tilbud, hvor den pågældende menu, kun er på kortet denne aften, men hold øje med restaurantens arrangements kalender, for det skønne tilbud står i kalenderen flere gange i løbet af 2014.

Billigt på særligt udvalge da

Restaurant Dauphine i Århus, som er kendt som et af byens bedste spisesteder. Her får du ambitiøs mad fra det franske/danske køkken, en virkelig god betjening og kan nyde maden i de skønne afslappede omgivelser. Restauranten har hver tirsdag, onsdag og torsdag et særligt ’spis godt og lidt billigere’ tilbud til deres gæster. Her kan man nyde en fireretters menu med vinmenu til kun 400 kr, hvor prisen normalt er 775 kr.