Picture

SU-Burger på Peder Oxe

Mandag er der sjældent meget sjovt at se frem til, men det gælder ikke de studerende i Indre By. På Peder Oxes Vinkælder kan de tage sig en burger med stegte kartofler for kun 35 kroner mod forevisning af studiekort – men altså kun om mandagen.

Picture

God dansk mad til lave priser på Café Petersborg

Café Petersborg sætter hver dag en ny, elsket dansk klassiker som dagens ret til lige omkring 100 kr. Hertil kan man nyde en af de rimeligt prissatte håndbajere og måske komme i stemning til et stykke kransekage til 14 kr.

Picture

Billig indisk på Sahil

På Sahil i Havnegade starter forretspriserne på 22 kroner og hovedretterne ligger omkring 70-80 kroner. Derfor kan man blive temmelig positivt overrasket, når naanbrødet er hjemmelavet og indretningen enkel og hyggelig.

Picture

Med rødternede duge på Christianshavns Beboerhus

Christianshavns Beboerhus tilbyder dagens ret til 60 kroner hver dag, men der er visse restriktioner. Dels skal man købe en spisebillet flere dage i forvejen for at være sikker på at få plads, dels skal man sandsynligvis dele bord med nogle andre. Hvis man ser disse ting som muligheder frem for udfordringer er man sikret rigtig veltillavet hjemmelavet mad – endda med gratis vand til.

Picture

Økomad på Morgenstedet

Morgenstedet på Christiania tilbyder hjemmelavet vegetarisk mad med tilhørende langhåret, internationalt hippieklientel og selvhentning i baren. Er man til den slags kan man spise aftensmad i hyggelige omgivelser til under 100 kr.

Picture

Aftensmad i KB Hallen

LUKKET

Picture

Good Morning Vietnam også til aften

Den vietnamesiske restaurant Good Morning Vietnam Nha Hang har frisk, veltilberedt og velsmagende vietnamesisk mad, og prisniveauet er ganske overkommeligt. Man kan sagtens spise to mennesker på Good Morning Vietnam for et par hundrede kroner.

Picture

SU-venlig gourmet på Den Lille Fede

Selvom man er på SU skal der også engang imellem være plads til at slå lidt ud med armene, og hvis det er agendaen, er Den Lille Fede et oplagt bud.

Her kan man få en 5-retters gourmetmenu med vinmenu til for 550 kr. serveret i stilede omgivelser - og så burde der også være rum til en drink i Boltens Gård, som Den Lille Fede ligger i, bagefter.

Picture

Buffet ad libitum på Riz Raz

De to Riz Raz restauranter i henholdsvis Store Kannikestræde og Kompagnistræde er kendt for de velassorterede, sunde og primært vegetariske buffeter langt vest for Valby Bakke. For studerende er der særlig rabat at hente til frokost, hvor man får 15% på hele regningen mod forevisning af studiekort. Skulle man ikke være indehaver af sådan et, er et besøg på Riz Raz stadig en overkommelig affære - buffeten koster 79 kroner til frokost og 89 kroner til aften.