Kulturnatten nærmer sig (9. oktober), og på Hotel- og Restaurantskolen er der ni forkellige arrangementer på programmet i år – her i blandt en håndfuld helt gratis oplevelser for store og små.
Alle foregår på Vigerslev Allé 18 lige ved siden af Valby Station.
Tilmelding til gratisarrangementer er ikke nødvendig, men ventetid kan forekomme.
Blot man har Kulturpas, kan man troppe op til:

Liget i laboratoriet: Vær med til at opklare en fiktiv mordsag ved hjælp af kemi som en rigtig retsmediciner. kl. 18.00 – 19.00 og igen kl. 19.00 – 20.00

Madlavning, bæredygtighed og innovation: Hotel- og Restaurantskolens elever kokkererer bæredygtig mad, hvor de tager højde for økologi, sæson, minimering af madspild – og naturligvis smagsoplevelsen ved det endelige resultat. Aftenens gæster kan få fif fra eleverne og mulighed for at smage på sagerne samt købe produkter med hjem. Kl. 18.00 – 20.00. (Der kan forekomme kø og ventetid)

Hvad fisker du efter? Kig ned i køkkenet, hvor vi fileterer, damper og steger forskellige fiskearter, de færreste har prøvet, selvom arterne er helt almindelige i havene omkring Danmark. Deltag i smagspanelet og få mere mod og fod på spisefisk. Kl. 18.00 – 20.00. (Der kan forekomme kø og ventetid)

Quiz om København: I bedste ‘Fangerne på fortet’-stil guider skolens receptionist-elever aftenens deltagere rundt til fem poster, hvor de skal løse forskellige opgaver om seværdigheder og historie i København for at samle nøgler. Quiz-vindere kan stolte tage videre i Kulturnatten med en goodiebag som præmie. Kl. 18.00 – 19.15 og igen kl. 20.00 – 21.15.

Derudover byder Hotel- og Restaurantskolen også på flg. gastronomiske særarrangementer mod køb af billet:
• Det hyggelige familiefolkekøkken
• Science-dinner og kogebogslancering – ekstravagant middag med bespænd fra naturen
• Helt vild med chokolade
• Nordic Street Food
• Oplev det gode værtsskab

Læs mere om alle arrangementer på Kulturnatten på Hotel- og Restaurantskolen