Picture

Kong Volmer

Inde midt i Odense ligger Kong Volmer, som er en frokost- og selskabsrestaurant, her kan man bestille forskellige mødepakker, alt efter om man skal afholde møde morgen, middag eller aften. Hvis mødet trækker ud er det ligeledes muligt at overnatte, da Kong Volmer har en ferielejlighed med eget køkken og bad.
Kong Volmer laver også mad ud af huset, både til møder, frokostordning og selskaber og så kan man booke hele restauranten eller selskabslokalet på første sal, hvis man ønsker mere plads til private møder eller firmaarrangementer.
 

Picture

Pasfall

Det fransk inspirerede køkken med kraftige rødder i det fynske spisekammer, serverer både smørebrød og retter som tatar og Beuef Mignon til frokosten.
På 1. sal kan Taffelanden, som selskabslokalet kaldes, rumme selskaber med op til 90 personer.
 

Picture

Kongebrogaarden

Kongebrogaarden ligger naturskønt lige ned til Lillebælt, med udsigt til begge broer. Skal man holde et møde for to personer eller en konference med op til 125 deltagere, er Kongebrogaarden det helt rigtige sted. Menuen følger altid årstiden og sæsonen og der er rig mulighed for at vælge mellem flere gode mødepakker.
Det er muligt at overnatte i én af hotellets mange og luksuriøse værelser.

Picture

Næsbyhoved Skov

Der er intet mindre end syv selskabslokaler, på Næsbyhoved Skov, som alle har et tilstødende lokale, hvor man kan nyde kaffen efter maden. Her serveres moderne mad med et klassisk twist og alt er lavet fra bunden. Fra flere af lokalerne er der udsigt over den smukke Odense havn.

Picture

Teglværksskoven

Det er de lokale råvarer der er på bordet på Teglværksskoven, menukortet skifter hver måned og frokost menuen kan byder på smørebrød og andre danske frokost specialiteter.
I de hyggelige tilstødende lokaler til restauranten er det muligt at bestille bord til et større selskab. Restauranten har tre fuldt møbleret lejligheder, hvor man kan afholde møder eller et intimt selskab med egen tjener, og det er desuden muligt at overnatte.

 

Picture

Munkebo Kro

Munkebo kro serverer god og gammeldags kromad i de hyggelige omgivelser, der får én til at føle sig godt tilpas og på hjemlig grund. Den klassiske kromad er lavet af lokale råvarer som skifter efter sæsonen. Her kan man få et luksus stjerneskud, pariserbøf eller en Munkebo Schnitzel.

Her er to charmerende mødelokaler med plads til både større og mindre selskaber. Med 22 velinrettede værelse er det ligeledes muligt at overnatte på kroen. 

Picture

Mølle Kroen

Møllekroen har stor erfaring med selskaber både i og ude af huset og de sætter en ære i at levere frisk og indbydende mad til hele Fyn. Ønsker man at holde forretningsmødet i egene lokaler, men at maden skal være helt i top, så levere Mølle Kroen maden til døren og hjælper med at få den anrettet og klar. Man kan vælge en fast menu eller få én sammensat helt efter egne ønsker og behov.

Picture

Brasserie Grand - First Hotel Grand

Her kan du få skræddersyet en konference eller et møde, så det stemmer overens med alle forventninger. Køkkenet på Brasserie Grand sørger for forplejningen. Køkkenet her, er en sand fryd, med et verdenskøkken der har ladet sig inspirere fra de allerbedste.

 Picture

Den Gamle Kro

På Den Gamle Kro & City Hotel Odense holdes Deres næste møde eller konference i utraditionelle og anderledes omgivelser i Odense centrum.På Den Gamle Kro tilbydes 3 lokaler på 1. sal med max. kapacitet til hhv. 20-30-40 personer. Hyggelige lokaler med bindingsværk, bjælkelofter, lysekroner, egetrækgulve og antikviteter på væggene. Hvis det er Internat tilbydes overnatning og morgenmad på City Hotel Odense, 2 min. fra Den Gamle Kro.

Picture

Skovbakken

Skal din virksomhed holde et dagsmøde i fred og ro, tilbyder Skovbakken lokaler i hyggelige omgivelser. Her er teknisk udstyr: overhead, lærred, flipover, trådløst netværk. Ved min.15 personer er her fri lokaleleje i hverdage fra tirsdag-fredag. Fri parkering lige over for restauranten og der kan tilkøbes rundvisning i Odense ZOO, i pausen.