Picture

Restaurant Gammelhavn i Esbjerg

Lige ned til havnen i Esbjerg ligger Restaurant Gammelhavn som råder over flere lokaler som kan bruges til både større og mindre møder og konferencer. Her er muligt at holde møder og konferencer for op til 400 personer.
Restaurant Gammelhavn er et spisehus på højtplan, hvis køkken er inspireret af både det danske og det franske køkken.
 

Picture

Røde-Kro i Rødekro

På Røde-Kro som har lagt navn til byen det ligger i, har man stor erfaring i at holde både store og små forretningsmøder. Et arrangement vil altid blive skræddersyet efter kunden ønske og alt skal forløbe sig efter planen uanset om det er et møde til 10 eller 100 personer forsikre Røde-Kro. Der er plads til konferenser med op til 125 personer.
Det er muligt at bestille overnatning på kroen.
Menuen på Kroen består af traditionel kro-mad fra det gode danske køkken, kroen har også en sæsonmenu med mere moderne retter, som skifter efter årstiden.

 

Picture

Kolvig i Ribe

I Ribe på Restaurant Kolvig kan man holde sit forretningsmøde i flotte og rustikke omgivelser. Kolvig har 2 forskellige anretninger til dagsmøder, så man er sikker på at få forplejning hele dagen. 

Picture

Traktørstedet Ludvigslyst i Silkeborg

Traktørstedet Ludvigslyst er ideelt til både større og mindre selskaber. Stedet er oplagt til firmaarrangementer og til forretningsmøder. Man kan komme direkte med bil, bus, tog eller båd, som kan ligge til ved stedets anløbsbro. Menuerne er ikke standardiserede og vil blive sammensat i samarbejde med stedets ejer, men man kan være sikker på at maden er af højeste kvalitet. 

Picture

Restaurant Komfur i Aarhus

I centrum af Aarhus ligger Restauranten Komfur som har mulighed for at holde møder som skilder sig ud fra mængden for mellem 10 og 50 personer. Komfur tilbyder tre forskellige menuer, som henvender sig til formiddagsmøder, eftermiddagsmøder og heldagsmøder. Køkkenet på Restaurant Komfur har rødder i den klassiske og rustikke franske bistromad, som er tilberedt af friske årstids råvarer. 

Picture

Lava i Aarhus

I den hyggelige pejsestue hos Restaurant LAVA, er der plads til 25 personer. Pejsestuen har man for sig selv og man kan nyde den intime stemning med ild i pejsen og ro til arbejdet.
Hos LAVA får man serveret klassisk cafe mad, med rigeligt på tallerkenen.
 

Picture

Hos Isidor Henius i Aalborg

I den hyggelige Aalborg stue Hos Isidor Henius er det muligt at holdet et møde med op til 15 personer. Hos Isidor Henius får man serveret klassisk dansk smørebrød af bedste kvalitet med helt friske råvarer og hjemmelavet tilbehør.

 

Picture

Elbjørn i Aalborg

Restaurant Elbjørn danner den perfekte ramme, hvis man er på udkig efter noget lidt ud over det sædvanlige til ens næste forretningsmøde. Elbjørn har flere forskellige lokaler med plads til op til 200 personer, men det er muligt at leje officersmessen med plads til 12 personer til kundemøder, bestyrelsesmøder eller lignede. Det koster ikke andet end den forplejning man måtte ønske, også hvis det kun drejer sig om en kop kaffe, dog er det vigtigt at ringe i forvejen for at sikre sig at lokalet er ledig. På Elbjørn serveres der til frokost klassisk dansk mad og enkelte caféretter, om aftenen tager menuen udgangspunkt i det franske og nordiske køkken.