Picture

Restaurant Krabben - Vallensbæk

Restaurant Krabben har igennem mange fejret Sankt Hans aften med en dejlig middag på terrassen, uanset vejret, med udsigt til havnen og med stranden som nabo, er der masser af bål hygge. I år byder Krabben på en lækker 3 retters menu, hvori fisk, kalve Ribeye og Havtorn fromage indgår, og der er oksecarpaccio for dem som ikke spiser fisk.

Klik ind og se hele menuen samt bestil bordet i god tid, da det er en populær aften i havnen ved Vallensbæk Strand.


 

Picture

Cafe Sundet - Nordhavn

Med en placering helt ude på Svaneknoppen i Nordhavn, frister Café Sundet med en beliggenhed, som få restauranter kan prale af. Til den ene side er der udsigt over havneløbet og lystbådehavnen, mens der til den anden side er panoramaudsigt over Øresund. Så her er rig mulighed for at se Sankt Hans bålene og skulle vejret drille, har cafeen store panoramavinduer.

Picture

Musling Bistro - Københanv K

Midsommerfesten starter kl. 16:00 og fejres med lækkeriet fra havet i Musling Bistro´s vinkælder, tæt på Torvehallerne. Musling Bistro Vinkælder forkæler sine gæster med vine uden kemi og bæredygtige skaldyr. Festen starter med østers og et glas bobler kl. 16. Efterfølgende kan man se frem til at nyde dansk hummer, franske østers, krabbeklør fra Vesterhavet, store pil-selv rejer fra det kolde nord og marinerede blåmuslinger fra Limfjorden, ved langborde. For dem som skal videre til koncerter og andre arrangementer, er der god tid til at nyde skaldyrsfadet.

Klik ind og se hele programmet eller bestil bord med det samme HER

Picture

Hellerup Sejlklub

Med en formidabel udsigt direkte ud over Øresund kunne Restaurant Hellerup Sejlklub næsten ikke placeres bedre. Beliggende på første sal – og med en stor udendørs terrasse – er der masser af plads til at nyde Midsommeraftenen med dets smukke lys over vandet og en lækker 3 retters menu.

Picture

Restaurant Hummer - Nyhavn

I den roligere ende af Nyhavn kan man bl.a. nyde det store skaldyrsfad hos Restaurant Hummer og samtidig være tæt på Nyhavns bål, hvor der både vil være båltale samt musik. 

Picture

Gisseløre - Kalundborg

Hos Gisseløre sidder du næsten i vandkanten, uanset om det er på terrassen eller inde bag vinduerne. Restaurant Gisseløre har de skønneste selskabslokaler og en dejlig lys a la carte.

Reserver bordet og smag på det meste med en 5 retters smagsprøve menu (min. 2 personer). Klik ind og se hele menukortet.

Picture

Couloir Bistro - Amager Strand

Bistroen er holdt i en simpel, rå, industriel stil. Her er bygningens ventilationsrør fritlagte og baren er minimalistisk indrettet med kun de allernødvendigste ting, som bliver langet over den smukke kobber bordplade, som løber hele vejen langs bistroens aflange bar. Sankt Hans aften her kunne være en rødspætte med nye kartofler, kapers, grillet citron, smørsauce og frisk dild på toppen, inden turen går ned til vandet med bål og sang.

Picture

Munkebo Kro

Munkebo Kro ligger i et charmerende og smukt trelænget bindingsværkshus med stråtag og udsigt over Kerteminde Fjord. Sankt Hans aften byder kroen på Hummerbisque med friskbagt brød,
Helstegt kalvefilet med friske ærter, gulerødder og asparges. Hertil serveres kartofler og sauce Supreme. Middagen afsluttes med Jordbærmedaljon med mørk chokolade. Når mørket falder på, tændes der bål på vandet. Reserver bord allerede nu og glæd Jer til en skøn Midsommeraften.

Picture

Sankt Hans i det Vilde Vesten

Bournonvilles Wild West inviterer til Sankt Hans aften for hele familien i det vilde vesten lørdag d.23/6-18
Nyd traditionen i hyggelige og unikke omgivelser med leg, sjov, massere af aktiviteter for børn og voksne og stortbål.
kl. 16.00 åbner svingdørene og hestene sadles op. Her er der mulighed for at lege cowboyder, prøve kræfter med tyren Ferdinand, guld gravning, ansigts maling, wild west skydebaner, rist marsmellows over åben ild,eller tage en rask ridetur ud over prærien (pony-ridning for børn).

Mød præriens skrappe drenge med deres ægte western heste og meget mere..
Program:
Kl. 1600 saloonen åbner og der er mulighed for at lege Cowboy(heste og pony ridning 16.00-18.00)
Kl. 18.30 serveres BBQ-Grill buffet.
Kl. 20.00 vil der blive holdt båltale for børn og voksne, herefter vil bålet blive tændt.
Kl. 20.30 serveres kaffe og kage for voksne og slush ice for børnene - med mulighed for at prøve alle vores aktiviteter, igen
Kl. 23.00 går solen ned over prærien og vi siger tak for i aften.

Pris kr. 249,- pr. person / børn under 12 år: kr. 125,- / børn under 3 år: gratis. Prisen er ekskl. drikkevarer.
Bordbestilling er nødvendig på tlf.: 88 826 926 mellem kl. 09.00-17.00 man-fredag. Eller mail Info@bournonvilles.dk

Picture

Sankt Hans Grill og Livemusik

Restaurant Kastrup Strandpark fyrer op under grillen og byder på kæmpe grill buffet samt Livemusik.

Pris kr. 295,- pr. voksen, børn under 12 år halv pris.

Husk at book bordet!