Nye vinkler, der differentierer
Samarbejdet er oftest sammen med den prisvindende konditorkonge Nikolaos Strangas, der blandt andet er kendt fra Go’ morgen Danmark, som også starter sæsonen op søndag d. 5. oktober. Men temaet for Avenue High Tea kan variere engang imellem med en ny dansk kagemester bag. “Vi tror meget på samarbejde, som er en del af vores hotelstrategi. Det er en måde hvorpå, vi kan differentiere os og give en anderledes oplevelse. Så kan man endda komme flere gange og få en ny smagsoplevelse”, udtaler PR & Web Manager Mette Sølvhøj.

Avenue Hotel kommer blandt andet til at samarbejde med etablerede kagebloggere i løbet af sæsonen. Ifølge en undersøgelse af de danske madbloggere lavet af foodculture.dk, skriver 61 pct. om kager, desserter og chokolade. Derudover skriver 40% om anbefalinger til steder at tage hen. Derfor ser Mette Sølvhøj det som et oplagt samarbejde. “Vi giver forskellige talenter som eksempelvis bloggere mulighed for at servere deres kager. De er godt veletablerede online, men har ikke lige mulighed for at lade deres trofaste følgere smage deres kreationer - og det er her vi kommer ind”.