Restauranter nær Royal Arena CopenhagenRasoi

Få en smagsoplevelse af indisk mad, som er lavet fra bunden, mens du nyder en unik atmosfære i flotte lokaler med nordisk design. Restaurantens køkken har en særlig opmærksomhed på at skabe retter, der er fyldt med smag og farver, som vil appellere til enhver lækkersulten gæst. Uanset om du besøger stedet til frokost eller aften, vil du blive forkælet med en lækker og autentisk indisk madoplevelse. Beliggende mellem metrostationerne Bella Center og Ørestad.

LÆS MERE RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Restauranter nær Royal Arena Copenhagen_1Nozomi

Er du til sushi med frit valg til en fast pris, så besøg Nozomi sushi restaurant lige overfor Metroen Bella Center. Restauranten er moderne indrettet i skandinavisk design og farver. Lamperne hænger ned over bordet som giver en intim hygge i de minimalistiske omgivelser. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

Dalle Valle Fields 

Inden en koncert i Royal Arena Copenhagen kan du varme op med en stor buffet i Fields og vælge en af de mange lækre a la carte retter, en kop kaffe med kage eller en cocktail. Der er god plads til både store selskaber og dem, der ønsker at nyde en hyggelig stund i tosomhed. Royal Arena Copenhagen og Fields ligger tæt på hinanden, så det er en ideel måde at starte aftenen på og få fyldt energilageret op. Der er et bredt udvalg af mad og drikkevarer, så der er noget for enhver smag.

LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD

Restauranter nær Royal Arena Copenhagen_3

Kastrup Strandpark

Restauranten kan tilbyde en lækker frokost bestående af smørrebrød eller en aften med franske retter. Nyd den skønne terrasse med udsigt til Strandparken, mens du underholdes af fly, der letter og lander, og fine både nær Den Blå Planet. Restaurantens beliggenhed er ideel, da den er tæt på attraktioner som Den Blå Planet og havnen. Uanset om du ønsker en afslappende frokost eller en romantisk aften, vil restauranten med sin udsigt og madoplevelser give dig en dejlig oplevelse. Der er noget for enhver smag, så du kan være sikker på at finde noget, du vil nyde.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD



Se flere guides på Spiseliv.dk/Guide