Picture

Restaurant Elbjørn

Vi starter nordpå i Aalborg, hvor Restaurant Elbjørn serverer en overdådig påskebuffet fra skærtorsdag til 2. påskedag kl. 12.00-15.00 

På buffeten finder man alt hvad hjertet kan begære fra det klassiske danske køkken, se menuen her.

Prisen pr. Kuvert kr. 189,-

Picture

Restaurent MellemRum

Hele påsken igennem laver Restaurant MellemRum en spændende påskemenu med 5 retter. I år er der ”Påskeæg”, laks og lam med gulerødder og ramsløg på menuen. Se hele menuen her.
Påskemenu serveres fra Skærtorsdag d. 2. april til og med påskelørdag d. 4. april 2015.

Pris for Påskemenu
5 retter kr. 300,- 
Vinmenu hertil kr. 300,-

Picture

Restaurant Komfur

Det er efterhånden en påsketradition at Restaurant Komfur laver en Påskemenu. Menuen som består af 5 retter, som er køkkenchefens opdaterede version af hans traditionelle påskemenu. Der serveres Tomatsuppe med bacon og kørvel, braiseret lammekølle og røget brie. Se hele menuen her.

Pris for Påskemenu
5 retter kr. 250,- 
Vinmenu kr. 250,- 

Picture

Café Quedens Gaard

Hvis man ønsker at bestille maden med hjem, har Café Quedens Gaard lavet to forskellige påskemenuer.

En Påsketallerken til 89,- kr. pr person og en Luksus Påskefrokost til 269,- kr. Pr person. Luksus Påskefrokosten består blandt andet af sild, krabbesalat tilsmagt med chili, dyrelægens natmad og røget lam. Se hele menuen her.

Menuerne sælges fra søndag den til 29.3.2015 til og med mandag den 06.04.2015, og kan bestilles senest dagen før kl. 18.00. 
Maden afhentes på Quedens Gaard mellem kl. 11.00 og 13.30  

Picture

Brasserie B - Hotel Britannia

På Brasserie B i Esbjerg kan man nyde en lækker 3 retters menu fra den 1. April – 2. Påskedag.
Menuen består af stegt rødfisk med grønne og hvide asparges og beurre blanc. Lam i variation med spinat, bagte hvidløg og ramsløg glace. Hvid chokolade mousse med rabarber i textura og krystaliseret chokolade.
Pr. Person Kr. 375,-

Skærtorsdag vil der bliver serveret en stor påskebrunch fra kl. 10-13.30 samt påskesøndag fra kl. 10-13.30
Masser af friskbagt brød, lokale pølser, danske og udenlandske oste, laks, sild, yoghurt med sirup, æg, bacon, brunchpølser, hønsesalat, frugter og meget mere.
Inklusiv drikkevarer ad libitum.
Fra kr. 225,- pr. person 

Picture

Restaurant Oven Vande

På Restaurant Oven Vande kan man Skærtorsdag, Langfredag, lørdag og 1. påskedag fra kl. 12 til 16.00 nyde den skønneste påskebuffet.
På buffeten finder man Skippers Marinerede luksus sild med karrysalat, nye kartofler med stenbiderrogn og creme double og Lammekølle med rabarber og agurkesalat og meget mere. Se hele menuen her.

Pris pr kuvert kr. 228,00
Børn under 12 år kr. 100,00 og børn under 3 år kr. 30,00 

Picture

Næsbyhoved Skov

Traditionen tro er Næsbyhoved Skov vært for en hyggelig påskefrokost Skærtorsdag, Langfredag fra kl. 12 - 18.00. Til lejligheden har de sammensat deres bud på en smagfuld og traditionsrig påskeanretning. Se hele menuen her.
Påskeanretningen kan også bestilles ud af huset.

Pris pr. billet:
Kr. 195,-  

Picture

Kong Volmer

I Påsken får man på Kong Volmer serveret en påsketallerken med 5 ting.

Påskesild med æggesalat Malt gravad laks Lammerullepølse med rå løg & sky Lun mørbradbøf med bløde løg & surt Fynsk rygeost med rugkiks Serveret med friskbagt rugbrød, smør & krydderfedt

Pris pr. kuvert kr. 175,- (ud af huset 140,- pr. kuvert)

Bemærk der er kun åben den 4. April i Påsken. 

Picture

Den Gamle Kro

Påskefrokosten på Den Gamle Kro vil blive serveret fra torsdag den 2. - 6. april fra kl. 11 - 17.00. Den eksklusive frokosten består af:

Marineret sild med nye lune dildkartofler og kapers Havtornsild med løg og æble Cremet hønsesalat med krydderurter og citron i dariole "Oeuf en Mourette" lunt smilende hønseæg i kraftig rødvinsglace med sprød bacon og spinat Lammefrikassé af Hesselagerlam med grønne og hvide asparges og smørristet crôuton Røgeost og radiser, økologisk Thybo og syltede nødder Rabarberconsommé på støbt vanillecreme

Pris pr. person kr. 228,-  

Picture

Munkebo Kro

Sidste men ikke mindst har vi Munkebo Kro som i Påsken serveret en luksuriøs påskefrokost. Den består blandt andet af røget torskefilet med krydderurter og æblekompot, halve æg med stenbiderrogn og krydret mayonnaise og lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg. Se hele menuen her.

Pr. person kr. 265,00
Serveres fra Skærtorsdag til og med 2. Påskedag

Ud af huset pr. person kr. 225,00

Dagens Kro Ret
Serveres i påskedagene
Braiseret lammeskank i kraftig sky, med svampe og jordskokker.
Hertil hjemmelavet sødt og surt og dagens kartoffel.
Pr. person kr. 155,00