Picture

Manzel

På Manzel møder Mellemøstens smagfulde køkken New York coolness i en historisk dansk setting lige ved Nørreport. Her glæder de sig til at give dig og dine venner en helt særlig nytårsaften. Der vil blive kræset om jer med mad og drikke i særklasse, højt humør, festlige indslag, god musik, nytårstraditioner og selvfølgelig en masse dans.

Picture

Arti´kok

Arti´kok sørger for festlige rammer i de stilfulde lokaler, hvor det franske køkken er i centrum. Så er du til mad og vin i særklasse, krydret med et topmotiveret personale, så er det her du skal booke bord. For at skabe en festlig aften, pladseres I ved større borde sammen med andre nytårsglade gæster. 

Picture

Floras Steakhouse

Er du til den klassiske menu med laks, rejer, oksemørbrad og nøddekurv med hjemmelavet is etc, så er Floras Steakhouse stedet for dig. Den hyggelige restaurant ligger blot 5 minutter fra Rådhuspladsen, når det spektakulære fyrværkeri skal nydes sammen med resten af København.

Picture

Ristorante San Marco

Italiensk stemning i de hyggelige og rustikke stuer hos San Marco på Falkoner Alle. Nytårsaften fejres med liflige bobler, en udsøgt 5 retters menu, hvori hummer og kalv spiller en væsentlig rolle. Aftenen afsluttes med kransekage.

Picture

Il Cortigiano

Hos Restaurant Cortigiano starter aftenen med Champagne som velkomst kl. 18, herefter serveres en lækker 4 retters italiensk menu. Aftenen slutter kl. 22:30, så der er god tid til at nå hen hvor festen skal fortsættes.