Picture

NOSE2TAIL Madbodega

Nytåret på NOSE2TAIL Madbodega skal ikke blot fejres, det varsler også nye tider i den gamle kælder - Bortset fra økologien, bæredygtigheden og det gode gamle personale!

Madbodegaen kan præsentere to Michelin kokke, Janus Udbjørg & Andreas Saxskiold-Nørup som overtager roret i fælleskab med køkkenchef Martin Sahlholdt - Det betyder ny menu, nyt porcelæn, ny maling osv.

Menuen dette nytår kommer til at afspejle de nye tider i den gamle kælder, den består af 9 serveringer og ser således ud :


Østers & champagne
*
Snacks af 3 serveringer ...
Sprød rede af kartoffel og mild oste creme
Kina radise rullet med citron og urter
Grisini ruller, malt og røget mayonnaise
*
Forret
Kokos og kaviar
*
Forret
Nytårs torsk med rødbede og sauce nage
*
Mellem ret
Tatar på kalveinderlår macadamianødder
Champagne og rød syre
*
Hovedret
Stegt oksefilet, trøffel, variation af løg og jordskokker
*
Dessert
Æbler, knoldselleri, mørk chokolade og citrus urter

Hertil sætter vores Sommelier Frederik Skytte skønne vine til i 6 serveringer + Champagne og kransekage til midnat!

Arrangementet begynder med velkomst fra kl 1830 og første ret bliver serveret kl 19:00 og kl 01:00 er der tak for i aften og 2016!

Prisen for hele aftenen alt inkl er kr 1200,00 per person

Billetter kan købes via BILLETTO - HER

Picture

NOSE2TAIL Meat & Seafood

Nytåret står for døren og DET skal fejres - NOSE2TAIL Meat & Seafood har sammensat en helstøbt aften med alt inkl, så man blot kan læne sig tilbage og nyde aftenen!

Det kommer til at foregå sådan her:

1830 - Champagnevelkomst med snacks - Grissini med skinke & youghurt - tørret okse med estragon & friteret smelt med oliven & hvidløg

Kl 1900 går vi til bords og får serveret 5 retter som køkkenchef Martin Sahlholdt har sammensat!

Forret - Græskar, Jomfruhummer, balsamico & dild

Mellemret - Tatar, peber, tomat, estragon & rødbede
...
Hovedret - Oksemørbrad af frilandsokse, med fritter & bearnaise

Ost - Vesterhavsost, kvæde & kartoffel

Dessert - Chokolade, kiks & mere chokolade

Sommelier Frederik Skytte sætter skønne vine til middagen og ingen går tørstige hjem! - efter desserten er der en valgfri cocktail fra vores Cocktail bar, The Wild Hunt som er åben aftenen igennem!

Kl 2200 går DJ Bebse på og spiller Lounge frem til luk!

Midnat serveres Demi sec Champagne & kransekage

Kl 0100 er der tak for i aften og på gensyn næste år!

Prisen er kun kr 1200,- per person for alt inkl.

Bestil billetter til denne aften HER

Picture

Magasasa

Nytårs menuen hos Magasasa serveres fra kl. 18:00

Snack tallerken
Forårsrulle med andeconfit
Sprød toast sandwich med rejer mousse og sesam
Grillet teriyaki laks på bambus pinde med sesam
Vegetariske mini forårsrulle med sød chilisauce.

Dimsum
Dampede klassisk Siu Mai med svinekød & kinesiske svampe
Dampede klassisk Har Gao med tigerrejer & bambusskiver indpakket i risdej
Vegetariske dumpling med kinesisk ramsløg og æg
Pandestegt dumplings med svinekød og kinesisk ramsløg

Wok & nudler retter

Stegt kinesisk grøntsager, Choy Sum med hvidløg
Stegt La Mian ( håndtrukne nudler ) med oksekød ( lidt stærk)

Drikkevarer
1 flaske kinesisk øl til Snack tallerkenen
1 glas rød/hvid vin til Dimsum og Wok
1 cocktail efter maden

PRIS kr. 480,- /person

Reserver bord online HER

Kødbyens Fiskebar

Fiskebaren tager sig kærligt af Nytårsglade gæster. Der er ikke en særskilt nytårsmenu, men a la carten bliver toppet med lidt ekstra luksus denne aften.

Fra rawbaren serveres rå fisk og skaldyr, og den øvrige menu byder på kunstfærdigt anrettede fiske- og skaldyrsretter med kraftig lokal inspiration og en enkelt kødret til de proteinafhængige. 

Efter middagen er der mulighed for at blive hængende til en innovativ drink lavet på lokale ingredienser eller for at tage en sjus i nabobaren, Mesteren & Lærlingen, som fiskebarfolkene også står bag.

Reserver bordet til en smagfuld middag og masser af liv ude som inde i det pulserende Kødbyen.