Restaurant Krabben - Vallensbæk
Forret:
Stegte kammuslinger, anrettet med skagenskinke fra slagter Munch.
Hertil let rygeost creme, ristet hasselnødder og frisk brøndkarse.
Hjemmebagt brød.
Hovedret:
Medaljoner af kalvemørbrad lagt på sauté af svampe og kål, anrettes med Jomfruhummerhaler samt græskartimbale, og pommes Anna med soltørret tomat.
Hertil en kraftig bordelaise sauce.
Dessert:
Chokolade mousse tilsmagt med cognac. Serveres med brændt hvid chokolade, syltet havtorn og skovsyre.
Til kl. 24:00
Hjemmebagt kransekage med nougat.
Pris per couvert. kr. 375,-
Menuen leveres med udførlige instrukser og kræver et mindre køkkenarbejde.
Forud bestilling og betaling påkræves. Bestil og betal senest d. 18.12.2015
( div. rabatordninger er ikke underlagt denne menu ).
Kastrup Strandpark - Amager
3-RETTERS NYTÅRSMENU KUN 335,-
KOGT ½ HUMMER - Krondild – Citron – Krydderurtemayo
DANSK KALVEMØRBRAD - Gulerodspuré – Pastinakfondant – Sauté af Svampe og Spidskål tilsmagt Trøffel – Pommes Anna – Cremet Karl Johan-sauce CHOKOLADEFONDANT MED BLØDENDE HJERTE - Romsyltede Brombær – Appelsin-tuille – Vaniljecreme
TILVALG:
• MELLEMRET: 45,- PR. PERSON
Ceviche af Torsk – Radisecrudité – Saltede Mandler – Dildmayo
• SNACKS: 35,- PR. PERSON
Røgristede mandler, Frittet Spaghetti og Rodfrugt-chips
• KRANSEKAGE: 35,- PR. PERSON
• PETIT FOUR: 3 STK. 35,- / 10 STK. 100,-
• ANBEFALET VINMENU (HVID/RØD/DESSERT): PR. FLASKE: 150,-
SOHO – Sauvignon Blanc (New Zealand) – Ripasso Valpolicella (Italien) – Moscato d’Asti, mousserende (Italien)
• BOBLER: 195,- PR. FLASKE
• CHAMPAGNE: 350,- PR. FLASKE
Afhentning d. 31/12 mellem kl. 12 -16 - Bestil på mail: nordic@finedining.dk eller Telefon 3251 7475
Herthadalen - Roskilde
Nytår ud af huset fra Restaurant Herthadalen
Forret
* Taskekrabbe *
Bisque af røget skaldyr / syltet agurk / boghvedekerner / dild
Hertil serveres rustik landbrød
Mellemret
* Helleflynder *
Ceviche af helleflynder / granatæble / grapefrugt / appelsin / urter
Hertil serveres rustik landbrød
Hovedret
* Kalv *
Kalvefilet samt kalvehale / rødbede / blomkål / jordskokke / kartoffel
Dessert
* Hvid chokolade & marengs *
4 RETTER 350,-
AFHENTES PÅ DAGEN I MELLEM Kl. 12.00 – 14.00
KAN BESTILLES TIL OG MED d. 28/12 2015 - Ring på telefon: 4648 0157
Belis Bar - Frederiksberg
Nytårsmenu fra Belis Bar
•Friskkogt ½ hummer med dildmayo, Aioli & ristet brød
•Dansk Oksemørbrad med trøffelcreme, Pommes Anna, bagte løg, rodfrugt & rødvinsskysauce
•Oste med hjemmelavet knækbrød & sylt
•Gateau Marcel, kraftig chokoladekage med vaniljecreme & bagte blommer
Pris kr. 445,-
Tilberedning ca. 10 minutter i eget køkken - Udførlig information fra køkkenchefen medfølger!
Bestil på telf: 33 11 03 13 eller på mail: info@belisbar.dk
Afhentes på belis bar, Smallegade 1, torsdag d. 31. december ml. 11.30 og 15.30
Oishii Sushi - Ringsted
Nytårsmenu Afhentes d. 31 dec. mellem kl.12 - 17.00
6 stk. U.S. ribeye beef tataki m. mandler, purløg, daikon, goma dressing
2 stk. Oishii style (laks tatar, hummerrejer tatar, røget tun)
10 stk. Gourmet nigiri og gunkan (kokkens favorit)
4 stk. Uramaki alaska (crabstick, laks, agurk, avocado) top: sesam, rogn
4 stk. Uramaki spicy maguro (tun, avocado, agurk, spicy mayo) top: wasabi rogn
6 stk. Futomaki crispy ebi big (tempura ebi, avocado, agurk, rogn, spicymayo, salat)
4 stk. Superura blueberry shake (avocado, blåbær, flødeost) top: laks
4 stk. Superura maguro (avocado, agurk, mayo) top: tun, purløg
2 personer 700,-
Tilvalg: 10 gram Malossol caviar m. avocado 195,-
Menuen kan ikke kombineres med andre rabat kuponer eller tilbud.
Husk du allerede kan lave din nytårsbestilling nu og frem til d. 30 dec. kl.21.00.
Gisseløre - Kalundborg
Nytårsmenu fra Gisseløre
Appetizer
Røget andebryst med svampecreme, skagensskinke og melon,
agurkeskål med frisk gedeost og radiser.
Forret
Torsk og hummer indbagt i filodej med krydderurtesalat,
safrancreme og peberfrugtsalsa – Brød og smør til.
Hovedret
Bøf af oksemørbrad med bacongratinering, pommes anna, tårn af bagte tomater og grillet
grønt samt trøffelsauce.
Dessert
Chokoladefondant med kerne af hvid chokoladeganache, vanilje/mynteparfait,
hindbærsirup, syltede solbær og sukkerslør.
Pris pr. couvert: 375,-
Intet minimumsantal.
Mulighed for tilvalg:
Kransekagestykke med nougat. 22,- pr. couvert.
Natmad: Krydret tomatsuppe med creme fraiche og brød. 55,- pr. couvert.
Menuen er sammensat, så der bliver et minimum af arbejde og opvask. Så I kan nyde
aftenen sammen med Jeres gæster.
Med menuen følger en let udførlig fremgangsmåde med temperaturer og stegetider.
Afhentning kan ske mellem 15.00 og 16.30, eller efter aftale.
Restaurant Moehr - Roskilde
Moehr's nytårsaften take away
Afhentes den 31/12-15 i tidsrummet 11.00-14.00
Saltet havtaske med peber, enebær og fennikel. Østers emmulision og brocolli
Krogmodnet dansk øko højreb på ben! Stegt porre, palmekål, persille og små kartofler i friske urter. Oksesky med røget marv og persilleolie
Youghurt fromage med syltet sensommerbrombær, knust saltet chokolade og lakrids
Tilvalg stegt Foie Gras 50 kr
Tilvalg 3 slags ost med knækbrød og kvædekompot 75 kr
350 kr. pr. Person
Det Gamle Røgeri - Greve
Nytårsmenu fra Det Gamle Røgeri
God mad på årets sidste aften fra Det Gamle Røgeri er en gennemarbejdet menu, sammensat af sublime råvarer fra smagens køkken.
Tilberedt så du hverken skal have en højere kokkeeksamen, eller skal bruge hele aftenen i køkkennet. Nyd festlighederne og den gode mad sammen med gæsterne.
Bemærk vi laver kun et begrænset antal menuer – så bestil i god tid.
Vi anerkender begrænsningens kunst.
Menuen kan afhentes d. 31. december på Det Gamle Røgeri:
Skaldyrs bisque (intens suppe), rimmet kammusling og friske urter
~
Foie gras terrine med kvædepure.
~
Oksemørbrad, stegte svampe, bagte søde løg, pommes anna, morkelsauce og urter.
~
Intens chokoladekage, broken gel og syltede kumquats
4 retter kr. 400.00 pr. cv.
Tilvalg: af 2 lækre Unika oste kr. 55.00 pr. cv.
Gammelknas & Rødløbe]
m. søde valdnødder & smørristet rugbrød
Italy&Italy - Ringsted
Forret:
- Salmone affumicato, Macedonia di agrumi e capperi
Røget laks, citrusfrugtsalat og capers
- Sformatino di rapa rossa e salsa al rafano
Rødbedetimbale og peberrodsdressing
Fagottino di carne salada e mousse di mascarpone
”Carne salada” og mascarponecreme
Hovedret - vælg mellem:
- Filetto di branzino in cartoccio con verdure croccanti, salsa al burro e arancia
- Havbarsfilet indbagt med sprøde grønsager, appelsin-smørsauce, ristede pinjekerner og gratineret kartoffelpuré
… eller…
- Filetto di manzo farcito al crudo e grana, fondo ristretto e aroma di tartufo
Oksemørbrad farseret med lufttørret skinke, granaost og salvie, langtidsstegt så den forbliver saftig. Saucen er en reduceret fond smagt til med trøffel.
Tilbehør af gratineret kartoffel- og knoldselleripuré, spinattimbale, ovntørret tomat, jordskokkepuré og gulerodsmix
Dessert:
- Millefoglie alla creme
Butterdej med chokolade og chantillycreme
Pris for denne menu er kr. 349,00 pr. person, min. 2 personer.
Menuen leveres med brød
Sidste frist for bestilling tirsdag d. 29. december.
Comwell - Sorø
NYTÅRSMENU fra COMWELL Sorø
Grillet tun med pebersalsa og dildolie
Terrine af braisserede kalvekæber og Serano skinke, hertil sød balsamico
Oksetournedos med Royal kartoffel, svampe og kraftig morkelsky
Chokoladeganache kage med kirsebær og karamel
Lækkert hjemmebagt brød og smør
Kr. 398,- pr. person ved min. 4 personer
Afhentning
Nytårsmenuen afhentes på det valgte Comwell hotel
Torsdag den 31. december 2015 mellem kl. 10.00 - 14.00
Menuen leveres koldt emballeret, opdelt ret for ret, og med en udførlig vejledning.
Følg blot anvisningerne - vi ”holder dig i hånden” hele vejen - og du har på kort tid frembragt en fantastisk menu.
Beregn ca. ½ time til anretning og tilberedelse af hovedretten.
Vi kan desværre ikke tage individuelle hensyn og foretage ændringer i menuen, ligesom det ikke er muligt at ændre menuen til en vegetar-version.
Bestilling
Sidste frist for bestilling er tirsdag den 22. december 2015